Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost refuzat în Liga 1, apoi a câştigat Liga Campionilor. Jucătorul nu mai vrea să intre pe teren din cauza pandemiei de COVID 19. "Nu mă simt în siguranţă"

A fost refuzat în Liga 1, apoi a câştigat Liga Campionilor. Jucătorul nu mai vrea să intre pe teren din cauza pandemiei de COVID 19. "Nu mă simt în siguranţă"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Turcia rămâne izolată pe harta fotbalului. În ciuda protestelor vehemente din partea jucătorilor, campionatul este în plină desfăşurare. Un fotbalist important a anunţat ca s-a săturat de inconştienţa autorităţilor şi a oficialilor ligii turce şi a luat o decizie radicală.

John Obi Mikel a refuzat să mai joace şi inevitabilul s-a produs. Fotbalistul de 32 de ani şi-a reziliat contractul cu Trabzonspor, care urma să expire în mai 2021, şi pentru care era plătit cu 1.5 milioane de euro pe sezon.

''Există viaţă dincolo de fotbal. Nu mă simt în siguranţă şi nu mai vreau să joc fotbal în aceste condiţii. Toată lumea ar trebui să fie acasă cu familia şi cei dragi, în aceste momente critice. Sezonul trebuie oprit imediat'', a fost mesajul fotbalistul nigerian. În plus, atât fotbalistul cât şi prietena acestuia au fost bombardaţi cu mesaje injurioase, după ce fotbalistul a postat o fotografie în care purta o mască de protecţie, sugerând, o dată-n plus, întreruperea campionatului din Turcia.  

Mijlocaşul defensiv, cu 89 de selectii în naţionala Nigeriei, are în palmares două titluri in Premier League, trei Cupe ale Angliei şi a câştigat atât Liga Campionilor, cât şi Europa League. Toate aceste performanţe au fost obţinute în tricoul lui Chelsea.

 

John Obi Mikel ar fi putut ajunge în Liga 1

Cariera lui John Michael Nchekwube Obina, cunoscut sub numele de John Obi Mikel, putea să fie cu totul alta dacă, în iarna lui 2005, accepta oferta lui George Copos şi semna cu Rapid Bucureşti. Atunci rapidiştii erau conştienţi de calităţile jucătorului african, însă nu erau convinşi că va face faţă climei din România. John Obi Mikel avea doar 17 ani şi nu părăsise niciodată Africa.

"Le-am spus că ii pot aduce pe John Obi Mikel şi Taie Taiwo (trecut pe la Marseille). Mikel accepta să vină în probe, dar şi pe un salariu de doi lei", a declarat, la un moment dat, impresarul Eugen Stănculescu.

Aşa că Rapidul a refuzat să ofere cei 100.000 de euro ceruţi de nigerienii de la Plateau United. În aprilie 2015, John Obi Mikel accepta să meargă în Norvegia la Lyn. Un an mai târziu, Chelsea Londra îl cumpăra pentru 20 de milioane de euro, iar fotbalistul avea să bifeze 11 sezoane în capitala Marii Britanii.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare