Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost ”săpat” Golofca la FCSB? ”Unele personaje cheie nu m-au vrut! Eu am ieşit în oraş de 10 ori în ultimele 6 luni”

A fost ”săpat” Golofca la FCSB? ”Unele personaje cheie nu m-au vrut! Eu am ieşit în oraş de 10 ori în ultimele 6 luni”

Superliga

Comentarii

Cătălin Golofca susţine că cineva din anturajul lui Gigi Becali i-a prezentat o realitate falsă. Mijlocaşul de 27 de ani spune că nu este un petrecăreţ, nu s-a îmbătat prin cluburi şi totul a fost inventat de o persoană căreia n-a vrut să-i dea numele.

Cătălin Golofca revine la FC Botoşani, echipă de la care s-a transferat la FCSB. Mijlocaşul de 27 de ani n-a impresionat, iar patronul s-a declarat nemulţumit mai ales de viaţa extrasportivă a acestuia. Însă Golofca spune că sunt exagerări:

”Îl respect foarte mult pe domnul Becali pentru tot ce a făcut pentru mine şi pentru că a fost principalul om care m-a dorit la Steaua în vară. Dânsul a primit nişte informaţii false de la anumite persoane, al căror singur scop a fost să-mi facă rău. Prima oară am zâmbit şi m-am amuzat la declaraţiile patronului, dar după mi-am dat seama că cineva nu mă suportă. Atunci mi-am dat seama de laşitatea unora”, a declarat Golofca pentru gsp.ro.

N-a vrut să dea nume, dar spune că cel care nu l-a dorit este unul dintre cele mai importante personaje de la FCSB. Golofca spune că de aici au pornit exagerările despre viaţa sa extrasportivă: ”Mi-am dat seama că nu sunt dorit de unele personaje cheie. Eu când am semnat contractul ştiam să sunt plătit să joc fotbal, să demonstrez că merit salariul, nu să arunc în stânga şi-n dreapta cu noroi. Poate şi ăsta e un motiv pentru care nivelul fotbalului de la noi e jos. Că sunt unii care vor să facă rău şi de care trebuie să scăpăm”.

Mai mult, Golofca spune că a ieşit rar în oraş, în perioada pe care a petrecut-o la FCSB. Şi atunci când a făcut-o, a avut activităţi normale, fără exagerări şi în limita programului impus de echipă:

”Eu am ieşit în oraş în ultimele şase luni de maximum zece ori şi niciodată nu am stat peste ora stipulată în regulament. Iar oraş înseamnă restaurant, film, mall, undeva cu prietenii. Oraş nu înseamnă băutură până dimineaţă, curve, lăutari şi manele. Dacă mergem la o cafenea cu o fată sau cu un prieten la o masă, asta nu înseamnă că Bucureştiul ne-a luat minţile şi ne distruge. E o percepţie greşită, tocmai d-asta spun că sunt unele personaje care aruncă cu noroi atunci când nu e cazul. Doar pentru asta trăiesc!”, a mai spus Golofca.

Afla mai multe despre: catalin golofcafcsbliga 1fc botosani 

viewscnt
Articole similare