Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost sau nu offisde? Faza controversată care i-a pus pe jar pe cei de la Sepsi. ”Nu are nicio logică. Nu am mai văzut aşa ceva” | EXCLUSIV

A fost sau nu offisde? Faza controversată care i-a pus pe jar pe cei de la Sepsi. ”Nu are nicio logică. Nu am mai văzut aşa ceva” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În Superligă, fiecare etapă aduce câte o nouă fază controversată de arbitraj. Văzut drept salvarea fotbalului românesc, arbitrajul video a băgat în ceaţă iubitorii de fotbal din România, de această dată la meciul restant dintre Poli Iaşi şi Sepsi OSK.

Chivulete a validat golul, dar linia a fost trasată greşit!

În minutul 81, la scorul de 1-0 pentru Poli Iaşi, Sepsi a restabilit egaliatea prin golul lui Gabriel Debeljuh. Bucuria covăsnenilor nu a durat doar câteva minute, pentru că arbitrii din camera VAR l-au chemat pe ”centralul” Chivulete la marginea terenului pentru a revedea faza.

Acesta a anulat golul lui Sepsi, după ce a văzut imaginile arbitrilor VAR, care au tras linia offisde-ului printre picioarele lui Martac, cel mai apropiat jucător ieşean de buturile echipei gazdă. Deşi nu este clar dacă Debeljuh a fost în poziţie regulamentară sau nu, cert este că linia trebuia să fie plasată în dreapta piciorului drept al fotbalistului pregătit de Leo Grozavu.

Inviaţi în studioul Orange Sport, Florin Lovin şi Bogdan Apostu au căzut de acord că arbitrii VAR au indicat greşit presupusul offside, linia fiind trasată eronat.

Florin Lovin: Asta este poza oficială prin care nu s-a acordat golul. Nu vezi nicio logică cum a tras linia aia. Dacă era pe călcâiul lui, da, dar aşa...

Bogdan Apostu: Este pentru prima dată când văd linia offside-ului trasă printre picioarele unui jucător.

  • Bogdan Dumitrache şi Marius Marchidanu s-au aflat în camera VAR.

VIDEO cu golul anulat al lui Debeljuh

Discursul lui Liviu Ciobotariu după al 7-lea meci consecutiv fără succes la cârma lui Sepsi: "Parcă suntem într-un film de groază"

La faza golului, nimeni nu înţelege. Din VAR nu se poate lua o decizie, apoi vine centralul şi ia el o decizie. Atunci de ce mai avem VAR? Cel de la VAR nu poate să ia o decizie, cheamă centralul şi centralul ia o decizie. Poate fi o decizie corectă, dar de ce mai eşti la VAR?

I-am reproşat lui Andrei (n.r. - Chivulete), pentru că l-a faza golului pe care l-am încasat a lăsat jocul să meargă. După care, la următoarea fază, a fost fault, tot noi eram în posesie, şi a oprit jocul. În rest, ce să spun, felicit Poli Iaşi. Noi trecem printr-un moment foarte greu. E cea mai grea perioadă din cariera mea, am mai avut cu Voluntari o serie de cinci înfrângeri consecutive.

Orice antrenor, când n-are rezultate, are postul în pericol. În momentul când n-ai rezultate conducerea se gândeşte să te înlocuiască, să aducă pe altcineva. Fac tot ce-i posibil ca să duc echipa asta pe un loc bun. Nu ne iese nimic, parcă suntem într-un film de groază, actorii principali. Antrenorul plăteşte nota de plată, chiar dacă echipa are un randament mai bun faţă de meciurile trecute. Primul care este tras la răspundere e antrenorul! Aşa e la fotbal", a spus Liviu Ciobotariu, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: sepsipoli iaşivar 

viewscnt
Articole similare