Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost spectacol în direct la Telekom Sport I Meci de gală în NHL: Washington – Tampa Bay 2-4

A fost spectacol în direct la Telekom Sport I Meci de gală în NHL: Washington – Tampa Bay 2-4

Hochei pe gheață

Comentarii

Cele mai bune echipe din conferinţa de Est a NHL, cel mai bun golgeter (Ovechkin), cel mai bun marcator (Kucherov) şi cei mai buni portari (Holtby şi Vasilevski) s-au înfruntat marţi noapte într-un super-show transmis în direct de Telekom Sport.

Liderul diviziei Atlantic, Tampa Bay Lightning, s-a impus cu 4-2 pe terenul lui Washington Capitals, prima poziţie în divizia Metropolitan, şi a trecut pe locul 1 în clasamentul general al ligii.

Tampa Bay nu mai câştigase în timp regulamentar în capitala americană de aproape 4 ani, o serie neagră de 15 meciuri. După cum începuse partida, cu Lightning conducând cu 3-0 la sfârşitul primei reprize, se părea că oaspeţii se vor impune categoric şi fără emoţii.

Dar Capitals au redus diferenţa în repriza a doua, iar Alex Ovechkin, cu al 36-lea gol al său în acest sezon, a făcut 2-3 şi finalul de meci era deschis oricărui rezultat. Însă Nikita Kucherov a marcat pe contraatac golul său cu numărul 32, s-a desprins la 78 de puncte în fruntea clasamentului marcatorilor şi a stabilit scorul final, 4-2 pentru oaspeţi.

Prin această victorie, Tampa Bay ajunge la 83 de puncte, depăşeşte Vegas Golden Knights şi revine pe primul loc în clasamentul general al sezonului regulat din NHL. Joi dimineaţă, de la ora 03.00, Telekom Sport transmite în direct partida dintre Chicago Blackhawks şi Ottawa Senators.

Afla mai multe despre: washingtontampa bayhochei pe gheatanh 

viewscnt
Articole similare