Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost spectacol în direct pe Telekom Sport! Columbus Blue Jacket a urcat pe locul 5 în Conferinţa de Est din NHL

A fost spectacol în direct pe Telekom Sport! Columbus Blue Jacket a urcat pe locul 5 în Conferinţa de Est din NHL

Hochei pe gheață

Comentarii

Columbus Blue Jackets au pus capăt perioadei proaste în care au înregistrat două înfrângeri consecutive pe teren propriu. În direct la Telekom Sport, hocheiştii din Ohio au dominat de la cap la coadă partida cu Buffalo Sabres, pe are i-au învins cu 5-1 şi le-au pus astfel capăt miniseriei de două victorii la rând.

De 5 ori a bubuit la Nationwide Arena tunul care sărbătoreşte golurile marcate de Blue Jackets în faţa propriilor suporteri. Gazdele au condus cu 1-0 după prima repriză, dar au tremurat un pic până în minutul 36, când s-a deschis robinetul golurilor. 4-0 după două reprize şi 5-1 la final, singura supărare a trupei lui John Tortorella fiind că portarul Serghei Bobrovski, 34 de şuturi apărate, declarat cel mai bun om al meciului, nu şi-a putut realiza shutout-ul propus. Ar fi fost al doilea al său în acest sezon şi al 21-lea al carierei rusului în NHL. 

În celălalt meci jucat miercuri seară în NHL, Calgary Flames, fără Jaromir Jagr, au fost învinşi în deplasare de St. Louis Blues cu 5-2. Vineri dimineaţă, de la ora 04.00, Telekom Sport transmite în direct partida dintre Edmonton Oilers şi Dallas Stars.

Afla mai multe despre: columbus blue jacketsm nhltelekom sportbuffalo sabres 

viewscnt
Articole similare