Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost SPECTACOL la mega show-ul WWE din Australia! Vezi ce au făcut Undertaker şi John Cena la revenire. Toate rezultatele aici

A fost SPECTACOL la mega show-ul WWE din Australia! Vezi ce au făcut Undertaker şi John Cena la revenire. Toate rezultatele aici galerie foto

WWE

Comentarii

Într-o arenă plină ochi, peste 70,000 de australieni au urmărit cu sufletul la gură evenimentul special al WWE-ului din Melbourne, în cadrul căruia legendele wrestlingului, Undertaker şi John Cena, şi-au făcut revenirea în ring. Vezi mai jos toate rezultatele de la WWE Super Show-Down.

În main event a fost ultima înfruntare directă între "Mortul Viu" Undertaker şi "Asasinul Cerebral" Triple H într-o rivalitate care s-a întins pe o perioadă de aproape 20 de ani. Aşa cum era de aşteptat, în lupta lor s-au implicat şi Shawn Michaels şi Kane, cei care au intrat în arenă alături de cei doi participanţi. Meciul a fost unul ca pe vremuri, cu momente hardcore, iar la final cele patru legende şi-au arătat respectul pentru care şi-l poartă... doar pentru un moment, pentru că Undertaker şi Kane i-au atacat pe cei doi fondatori ai grupului DX. Triple H poate că a câştigat această bătălie, dar războiul continuă şi poate ajunge în punctul în care revenirea în ring a lui Shawn Michaels să fie necesară. 

Nu doar Undertaker a revenit în ring la WWE Super Show-Down, ci şi John Cena, care nu a mai fost văzut de la "Cel mai mare Royal Rumble" din Arabia Saudită. Cel care este de 16 ori campion mondial în WWE a făcut echipă cu Bobby Lashley şi i-au învins pe Kevin Owens şi Elias. La final, Cena a ţinut să transmită un mesaj Universului WWE din Australia. 

Shield-ul s-a impus în Australia, dar tensiunile continuă în cea mai puternică grupare din WWE, din ultimii ani. În timpul meciului împotriva echipei formate din Braun Strowman, Dolph Ziggler şi Drew McIntyre, Roman Reigns l-a lovit, din greşeală, pe Dean Ambrose cu un "Superman Punch". Situaţia internă din Shield este sub control, momentan. 

Conflictul personal dintre AJ Styles şi Samoa Joe pare să se fi terminat, odată ce actualul campion WWE şi-a păstrat titlul în urma unui meci fără descalificări. Următorul adversar pentru AJ a fost deja stabilit. Este Daniel Bryan, care l-a învins în cadrul show-ului pe The Miz. Meciul dintre cei doi va avea loc la începtului lui noiembrie, la evenimentul Crown Jewel din Arabia Saudită. 

A fost şi seara australienilor. The IIconics, Peyton Royce şi Billie Kay, le-au învins pe Asuka şi Naomi, iar Buddy Murphy a cucerit titlul Cruiserweight după victoria împotriva lui Cedric Alexander, astfel că a început o nouă eră în divizia wrestlerilor sub 100 de kilograme. În alte meciuri de la Super Show-Down, New Day au reţinut titlurile la echipe din SmackDown după meciul cu Sheamus şi Cesaro, Charlotte a câştigat meciul cu Becky Lynch, dar doar prin descalificare, ceea ce înseamnă că irlandeză îşi păstrează titlul. Ronda Rousey, alături de gemenele Bella, le-au învins pe Riott Squad.

WWE revine la finalul săptămânii pe programele Telekom Sport. Show-urile comentate de Cristian Măciucă şi Alexandru Ganci, RAW şi SmackDown, sunt în fiecare seară de vineri şi duminică. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wwesuper show-downwrestlingrawsmackdown 

viewscnt
Articole similare