Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost stabilit viitorul lui Jadon Sancho! Fotbalistul englez va rămâne la Borussia Dortmund în ciuda interesului din Premier League

A fost stabilit viitorul lui Jadon Sancho! Fotbalistul englez va rămâne la Borussia Dortmund în ciuda interesului din Premier League

Borussia Dortmund

Comentarii

Jadon Sancho (20 de ani) va rămâne la Borussia Dortmund, cel puţin şi în noul sezon, a anunţat chiar antrenorul clubului, Lucien Favre. Fotbalistul a fost curtat toată vara de Manchester United.

Internaţionalul englez a fost dorit insistent la Manchester United de Ole Gunnar Solskjaer, însă "diavolii" au ratat deadline-ul stabilit de Dortmund, 10 august, pentru a finaliza negocierile pentru transferul lui Sancho. 

Favre, care l-a antrenat pe Sancho în ultimele două sezoane, a confirmat că fotbalistul va rămâne la Dortmund şi că este în continuare un "diamant" neşlefuit: "Avem nevoie de el, nu se pune problema. Toată lumea este fericită că rămâne. 

Nu avem de ce să vorbim mult despre calităţile lui, sunt enorme. Dar există câteva detalii la care Sancho mai trebuie să umble. Este normal pentru un jucător de 20 de ani", a spus antrenorul lui Dortmund. 

Sancho a ajuns la Dortmund în 2017, de la Manchester City, pentru aproximat opt milioane de euro. Între timp, cota mijlocaşului ofensiv a ajuns la 117 milioane de euro, iar cifrele fotbalistului sunt absolut senzaţionale. În tricoul galben-negrilor a marcat 34 de goluri şi a oferit 43 de assist-uri în doar 99 de meciuri.

Bundesliga revine la Telekom Sport în acest weekend! Noul sezon este deschis de duelul dintre Bayern şi Schalke 04, vineri, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 2. Borussia Dortmund joacă sâmbătă, de la 19:30, împotriva celor de la Gladbach, la Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: jadon sanchodortmund 

viewscnt
Articole similare