Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost sunat în miezul nopţii! Fostul jucător de la FCSB, somat să nu ”toarne” primul 11 al naţionalei: ”Puteţi să îl întrebaţi pe Belodedici” | EXCLUSIV

A fost sunat în miezul nopţii! Fostul jucător de la FCSB, somat să nu ”toarne” primul 11 al naţionalei: ”Puteţi să îl întrebaţi pe Belodedici” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Macedoniei de Nord nu mai sperie pe nimeni. ”Leii roşii” sunt doar o umbră a naţionalei care a participat în premieră la EURO în urmă cu trei ani şi au dezamăgit în calificările pentru turneul final din Germania, deşi specialiştii îi catalogau drept o ”nucă tare”.

Parcursul slab din preliminarii, culminat cu nereuşitele din amicalele programate în ultima lună (1-1 cu Moldova şi 0-1 cu Muntenegru) au agitat serios apele în Macedonia de Nord. 

Presa locală şi microbiştii au tunat la adresa selecţionerului Blagoja Milevski, pe care îl consideră principalul responsabil pentru parcursul slab înregistrat de naţionala Macedoniei de Nord în ultima perioadă.

Printre contestatarii lui Milevski se numără şi Boban Nikolov, unul dintre artizanii calificării ţării sale la EURO 2020.

Fostul jucător de la Viitorul şi FCSB, în prezent la Kisvarda FC (n.r. prima ligă din Ungaria) a fost ”uitat” de Milevski la ultimele acţiuni ale naţionalei sale şi a decis să dea cărţile pe faţă.

Macedonenii s-au temut că Nikolov îi va trăda înaintea meciului cu România: ” Îmi doream să vă bat rău”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orangesport.ro, Boban Nikolov a povestit un episod interesant, petrecut înaintea unui meci dintre România şi Macedonia de Nord, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar.

”Am fost foarte dezamăgit! Cu o zi înaintea meciului cu România, cei din staff m-au sunat la 23:30 şi mi-au spus să nu vă dezvălui echipa Macedoniei. Eu nu o să îmi trădez niciodată ţara!

Când aveam 16 ani, am primit o propunere să joc pentru voi (n.r. -pentru naţionala României) însă eu am refuzat.

Mereu în gândul meu mi-am dorit să vă batem rău. Puteţi să îl întrebaţi şi pe Miodrag Belodedici.

Sângele meu este de macedonean! Am fost total dezamăgit, dar viaţa merge înainte!”, a spus Boan Nikolov pentru Orangesport.ro.

Nikolov a explicat cum s-a produs ruptura dintre el şi selecţionerul Macedoniei de Nord: ”M-a acuzat că fac parte dintr-un clan”

”Sunt dezamăgit de staff-ul naţionalei noastre, din cauza atitudinii selecţionerului. Am făcut parte din echipa care a scris istorie prin calificarea la EURO 2020, de care sunt mândru, dar după sosirea noului antrenor, alături de care am lucrat la naţionala U21, aşteptările mele erau mult mai mari.

Milevski mi-a spus că jucătorii care prind minute la club vor fi chemaţi la echipa naţională, însă în cazul meu s-a dovedit exact contrariul. Când nu am jucat, nu am fost chemat la naţională, iar când am jucat, tot nu am fost convocat.

Am vorbit cu el şi mi-a spus că nu m-a uitat, doar că nu fac parte din planurile sale.

Interesant, deoarce am fost în planul său când am învins Italia la Palermo (n.r. Macedonia a eliminat Italia în barajul pentru Cupa Mondială din 2022).

Am fost acuzat că sunt apropiat de jucătorii care s-au retras recent de la naţională.

Sunt bun prieten cu Ristovski (n.r. ex-Leeds United), care şi-a exprimat public dezamăgirea faţă de ce se întâmplă cu echipa în acest moment.

Nu renunţ la naţională, deoarece am 49 de meciuri şi mereu dau tot ce am avut mai bun!”, a spus Boban Nikolov pentu Sport1.mk.

Boban Nikolov (29 de ani) a fost crescut la Academia Hagi şi a debutat în fotbalul profesionist la Viitorul Constanţa. Acesta a mai jucat pentru Vardar, MOL Fehervar, Lecce, Sheriff Tiraspol şi FCSB.

În prezent, nord-macedoneanul joacă în prima ligă din Ungaria, la Kisvarda.

  • Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 300.000 de euro.

Afla mai multe despre: româniamacedonia de nordboban nikolovfcsb 

viewscnt
Articole similare