Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost surprins în club şi la masaj erotic, iar Becali l-a dat afară imediat! Acum a semnat cu o fostă campioană a Germaniei: "Poate decide meciuri!"

A fost surprins în club şi la masaj erotic, iar Becali l-a dat afară imediat! Acum a semnat cu o fostă campioană a Germaniei: "Poate decide meciuri!"

FCSB

Comentarii

Fotbalistul german Timo Gebhart s-a întors la TSV 1860 Munchen, după un sezon bun la Viktoria Berlin. El a plecat cu scandal de la echipa lui Gigi Becali

După un sezon în care a dat 3 goluri şi 5 pase de gol la Viktoria Berlin, Timo Gebhart, fostul jucător de la FCSB are şanse mari să rămână sub comanda lui Daniel Bierofka, antrenorul formaţiei TSV 1860 Munchen.

"Îl cunosc foarte bine şi pentru mine e întotdeauna o opţiune. Timo va fi lângă noi, pentru că este un fotbalist care ştie să decidă meciurile. Are nevoie de timp să se obişnuiască totuşi cu ceea ce vrem noi să jucăm" a subliniat Bierofka, citat de Abendzeitung Muenchen

A plecat cu scandal de la FCSB: "Să fie sănătos! N-ar nicio legătură cu noi"

Adus de Laurenţiu Reghecampf la echipa lui Becali, Gebhart era văzut ca o mare lovitură pe piaţa transferurilor.

Unul dintre fotbaliştii germani foarte talentaţi la mijlocul anilor 2000, Gebhart a crescut la TSV 1860 Munchen, dar s-a remarcat la VfB Stuttgart şi FC Nurberg. De altfel, Nurnberg a fost echipa de la care Timo a ajuns în România, în speranţa că-şi va putea revitaliza cariera.

A bifat doar 7 meciuri la FCSB, fără vreo realizare diferită. Apoi a fost pus pe liber, după ce a fost văzut petrecand in club pana dimineata, pentru ca apoi sa se duca direct la un salon de masaj erotic.

"Nu e jucatorul Stelei, n-are niciun fel de legatura. A semnat si el...El cu echipa a doua era si nu a jucat nici pe banca. Sa fie sanatos, mai are o luna, doua si pleaca in Germania", spunea Becali la acea vreme.

Cine este TSV 1860 Munchen

A doua echipă a Bavariei, rivala locală a celor de la Bayern Munchen a fost infiinţată în aceeaşi zi ca Real Madrid, dar acum 159 de ani.

"Leii" evoluează acum în Liga a treia, după ce au retrogradat din 2 Bundesliga în 2016-2017 direct în divizia a patra. La meciurile formaţiei bavareze din Liga a treia media de spectatori este de 18 mii per meci!

Membră fondatoare a Bundesligii, TSV Munchen a câştigat în 1966 titlul de campioană şi are 20 de sezoane pe prima scenă fotbalistică din Germania.

Afla mai multe despre: fcsb. gigi becalitimo gebhart 

viewscnt
Articole similare