Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost timp de 8 ani la Chelsea, dar sigur nu-l ştii. Cel mai vechi jucător al ”albaştrilor” a anunţat că a semnat cu altă echipă

A fost timp de 8 ani la Chelsea, dar sigur nu-l ştii. Cel mai vechi jucător al ”albaştrilor” a anunţat că a semnat cu altă echipă

Chelsea

Comentarii

Matej Delac este un portar de 25 de ani care a fost timp de opt ani sub contract cu Chelsea. Acum, şi-a anunţat plecare şi a anunţat că a semnat cu o nouă echipă.

A fost timp de opt ani sub contract cu Chelsea, dar puţini îl ştiu. După plecarea lui John Terry la Aston Villa, anul trecut, a devenit cel mai vechi jucător al fostei campioane a Angliei. Matej Delac a semnat în 2010 cu Chelsea, dar n-a apucat să joace niciun minut, din cauza unor probleme pe care le-a avut cu permisul de muncă.

Născut în Bosnia, dar cetăţean croat, Chelsea l-a cumpărat de la Inter Zapresic cu 3 milioane de euro. Trecut până atunci pe la toate naţionalele de juniori şi tineret ale Croaţiei şi era considerat un portar de perspectivă. Însă n-a apucat niciodată să joace pentru Chelsea. În tot acest timp, a fost împrumutat la nouă echipe: Vitesse, Dynamo Ceske Budejovice, Vitoria de Guimaraes, Inter Zapresic, Vojvodina, Sarajevo, Arles-Avignon, din nou Sarajevo şi Mouscron.

Acum, la 25 de ani, Matej Delac s-a despărţit de Chelsea şi a semnat cu AC Horsens - Danemarca - unde speră să joace mai mult. Totuşi, a ţinut să plece frumos de la Chelsea: ”A fost o onoare şi un privilegiu să fiu parte din familia Chelsea timp de 8 ani. Aş vrea să vă mulţumesc tuturor din club pentru că m-aţi făcut un om mai bun şi un portar mai bun”, a scris Matej Delac pe contul său de Instagram.

Afla mai multe despre: matej delacchelseaac horsens 

viewscnt
Articole similare