Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost tradus mesajul ameninţător al lui Mbappe. Ce vrea campionul mondial pentru a continua la PSG

A fost tradus mesajul ameninţător al lui Mbappe. Ce vrea campionul mondial pentru a continua la PSG

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a surprins pe toată lumea atunci când a declarat că vrea mai multe responsabilităţi în echipa din capitala Franţei.

Momentul a avut loc duminică seară, atunci când atacantul în vârstă de 20 de ani a primit titlul de cel mai bun jucător al campionatului francez. Mesajul său a stârnit o mulţime de controverse. Ziarul Marca susţine că a aflat ce a vrut să spună campionul mondial. Mbappe ar fi vorbit cu şefii lui PSG şi le-ar fi cerut două lucruri pentru a continua pe Parc des Princes. În primul rând, asigurări că în această vară se vor face transferuri care să întărească semnificativ echipa, pentru ca PSG să devină cu adevărat o pretendentă la trofeul UEFA Champions League.

În al doilea rând, Mbappe vrea să împartă în mod egal statutul de vedetă al echipei cu Neymar. Atât la nivel salarial, acolo unde brazilianul are un venit aproape dublu faţă de francez (30 de milioane Neymar, 17 Mbappe), cât şi al imaginii. În acest moment, Neymar este principala imagine a PSG în aproape toate aspectele de marketing, iar Mbappe vrea ca acest lucru să se schimbe.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare