Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost trucată tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii? FOTO | AS Roma şi-a anunţat fanii cu o zi înainte că-şi pot cumpăra bilete pentru meciul cu Liverpool

A fost trucată tragerea la sorţi pentru semifinalele Ligii? FOTO | AS Roma şi-a anunţat fanii cu o zi înainte că-şi pot cumpăra bilete pentru meciul cu Liverpoolgalerie foto
Comentarii

Tragerea la sorţi pentru cupele europene este din nou pusă sub semnul întrebării. Joi seara, AS Roma le-a trimis abonaţilor un email prin care sunt înştiinţaţi că îşi pot cumpăra bilete pentru meciul cu Liverpool, deşi tragerea la sorţi a avut loc vineri.

Aşa cum s-a întâmplat în repetate rânduri, tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor este din nou în centrul atenţiei. Un suporter AS Roma a urcat pe reţelele de socializare captura unui email pe care l-a primit, în care era înştiinţat că îşi poate cumpăra bilete pentru meciurile cu Genoa şi Liverpool. Mailul a fost trimis joi seara, în condiţiile în care AS Roma şi-a aflat abia vineri la prânz adversara din semifinalele Ligii Campionilor.

Curios, AS Roma a confirmat că a trimis abonaţilor acel email, dar se apără şi spune că a fost o eroare tehnică apărută în timpul unor teste făcute joi seară. Conducerea clubului italian susţine că acel link a fost deja desfiinţat.



Însă amatorii de conspiraţii nu cred în astfel de scuze, deoarece încă un detaliu sare în ochi. În emailul trimis joi seara, AS Roma a trecut şi data la care urma să se dispute meciul cu Liverpool. Aceasta este 2 mai, aceeaşi stabilită de UEFA prin tragerea la sorţi de vineri. Cum AS Roma a fost trasă a doua din urnă, urmează să dispute returul cu Liverpool pe 2 mai, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: as romaliverpoolliga campioniloruefatragerea la sorti 

viewscnt
Articole similare