Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost umilitor!" Risto Radunovic a rupt tăcerea! Explicaţiile fundaşului după reacţia incredibilă avută la adresa lui Mulţescu

"A fost umilitor!" Risto Radunovic a rupt tăcerea! Explicaţiile fundaşului după reacţia incredibilă avută la adresa lui Mulţescu

Superliga

Comentarii

Risto Radunovic a avut parte de un meci de dat uitării cu CFR Cluj, fundaşul Astrei fiind scos de pe teren de Gheorghe Mulţescu în minutul 20 al partidei, după ce gafase decisiv la primul gol al oaspeţilor.

În momentul schimbării, Radunovic a oferit o reacţie rar văzută pe terenurile de fotbal, protestând vehement la adresa tehnicianului său pentru decizia luată.



Astăzi, la trei zile de la acel moment, Radunovic a vorbit deschis despre acel moment, precizând că s-a simţit umilit, dar că vrea să înveţe din greşeli şi să demonstreze că este un profesionist.

"Am luat o decizie proastă în acel moment, o greşeală pe care am învăţat acum să nu o mai fac în viitor. Nu vreau să am o imagine proastă în public, sunt profesionist! Trebuie să uit tot ceea ce s-a întâmplat în acel meci, merg mai departe şi mă pregătesc cât pot de bine pentru următoarea partidă. În viaţă, în orice domeniu, se mai întâmplă şi gafe, cert e că voi fi mai puternic!

E decizia antrenorul şi o respect! Ce s-a întâmplat atunci? Schimbarea din minutul 20 a fost umilitoare, de aceea am reacţionat în acel mod. Îmi dau seama acum...şi-mi pare rău. Colegii şi toţi cei din club au fost alături de mine, m-au încurajat şi suportul lor însemnă foarte mult. O să ofer tot ce am mai bun pentru a le mulţumi pe teren"
, a declarat Risto Radunovic pentru ProSport.
 

Afla mai multe despre: radunovicastramultescu 

viewscnt
Articole similare