Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost un arbitraj pro-CFR?”. Primele discuţii după meciul cu Sepsi: ”E doar o strategie” | EXCLUSIV

”A fost un arbitraj pro-CFR?”. Primele discuţii după meciul cu Sepsi: ”E doar o strategie” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Superligii.

”A fost un arbitraj pro-CFR?”. Primele discuţii după meciul cu Sepsi: ”E o strategie” | EXCLUSIV  

Sepsi a condus cu 1-0, prin golul marcat de Dumitrescu ’28. Pentru CFR Cluj au marcat Birligea ’44 şi Deac ’53. De la Sepsi a fost eliminat Ninaj, în minutul 62.

Cei de la Sepsi au acuzat, după meci, maniera de arbitraj a centralului Iulian Călin. Andrei Vochin şi Viorel Moldovan nu sunt de acord cu ce au reclamat cei de la Sepsi. 

”(n.r. Călin a fost PRO CFR?) Din punctul meu de vedere - nu. Nu am văzut cum Călin o favorizează pe CFR. S-a grăbit Niczuly cu ce a zis”, a declarat Viorel Moldovan. 

”Mi se pare că face gălăgie ca să nu se vorbească mai mult de faptul că Sepsi a avut o singură ocazie. Azi nu au fost în stare să facă absolut nimic, doar golul.

Poate au zis aşa ca să nu se audă despre faza din minutul 43, când a fost un posibil penalty pentru CFR... A fost o declaraţie care mai degrabă merge în zona strategiei, decât a adevărului. N-ai de ce să vorbeşti despre arbitraj”, a declarat Vochin la Orange Sport. 

Echipele care au evoluat:

CFR Cluj: Scuffet – C. Manea, Yuri, Burcă, Braun – C. Deac (Yeboah ’83), Muhar, Cvek, Krasniqi (Fica ’90) – Janga, Birligea (Petrila ’59). Antrenor: Dan Petrescu 

Sepsi: Niczuly – Ninaj, Bălaşa (Ciobotariu ’51), Tamas, A. Dumitrescu – Aganovic, J. Rodriguez (Rondon ’77), Papa (Păun ’65), C. Matei (I. Gheorghe ’65) – Ştefănescu, Safranko (Tudorie ’77). Antrenor: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: cfr clujiulian călinsepşi 

viewscnt
Articole similare