Experiențe împreună.
You are here:

A fost un nou termen în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali despăgubiri de 37 de milioane de euro. Ce au hotărât judecătorii

A fost un nou termen în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali despăgubiri de 37 de milioane de euro. Ce au hotărât judecătoriigalerie foto

FCSB

Pe 10 ianuarie a fost programat un nou termen în dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali să plătească daune de 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a mărcii timp de 10 ani. Judecătorii au decis să amâne pronunţarea, însă nu a fost comunicată data.

Anul 2018 s-ar putea dovedi extrem de dificil pentru Gigi Becali. În faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti se află dosarul prin care CSA Steaua - prin Florin Talpan - îi cere despăguburi de 37 de milioane de euro. Este vorba despre plângerea făcută de juristul CSA Steaua pe 9 decembrie 2016.

Atunci, după ce s-a încheiat evaluarea mărcii Steaua, Florin Talpan a decis să-i ceară lui Gigi Becali, în numele lui CSA Steaua, despăgubiri de 37 de milioane de euro. Suma reprezintă prejudiciul pe care omul de afaceri din Pipera l-ar fi provocat prin utilizarea ileagă a mărcii Steaua, într-o perioadă de mai bine de 10 ani.

În decembrie 2014, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că Gigi Becali a înregistrat în 2004 cu rea-credinţă marca Steaua şi a folosit-o ilegal timp de 10 ani. În urma acestei decizii, marca Steaua a revenit în proprietatea Clubului Sportiv al Armatei.

Ulterior, CSA Steaua a cerut evaluarea mărcii şi stabilirea prejudiciului provocat prin utilizarea ilegală a acesteia. În urma acestei acţiuni, evaluatorii au stabilit că Gigi Becali le-a produs celor de la CSA Steaua un prejudiciu de 36,8 milioane de euro. Procesul a început pe 9 decembrie 2016, iar pe 10 ianuarie 2018 a avut loc o nouă înfăţişare. Însă judecătorii au decis să amâne pronunţarea.

Patronul FCSB a anunţat în mai multe rânduri că bagă echipă în faliment dacă judecătorii vor obliga FCSB să achite această sumă.

Comentarii
viewscnt