Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din lume, dar nu are echipă de 1 an de zile: "Nu mă gândesc la retragere!"

A fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din lume, dar nu are echipă de 1 an de zile: "Nu mă gândesc la retragere!"
Comentarii

Obafemi Martins nu are echipă de 1 an de zile. Nigerianul nu se gândeşte însă la retragerea din activitate la cei 35 de ani ai săi.

În urmă cu 13 ani, Newcastle United plătea 15 milioane de euro pentru Obafemi Martins, fotbalist care marcase 28 de goluri pentru Internazionale Milano şi era considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători ai lumii. A marcat tot de 28 de ori pentru Newcastle, apoi a plecat în Germania, după trei sezoane bune în Albion.

După experienţe în Rusia şi Spania, Martins a semnat cu Seattle Sounders şi în 2016 cu Shanghai Shenhua din China, pentru un salariu de 3 milioane de euro pe an.

În 2 ani a marcat de 20 de ori, dar de la 1 ianuarie a fost pus pe liber. O accidentare foarte dură a fost aproape de a-i încheia cariera, dar Martins îşi anunţă revenirea: "Mă simt ca un adolescent, chiar daca am vârsta pe care o am. Am avut oferte din SUA, China şi Arabia Saudită, dar vrea să iau cea mai bună decizie pentru mine. Pot încă să joc fotbal la un nivel bun" a mărturisit recent Martins, care în 11 ani pentru naţionala ţării sale a marcat de 19 ori.

Afla mai multe despre: obafemi martins 

viewscnt
Articole similare