Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost urmărit Răzvan Marin de Juventus şi AS Roma? Dezvăluirile făcute în Belgia

A fost urmărit Răzvan Marin de Juventus şi AS Roma? Dezvăluirile făcute în Belgia

Stranieri

Comentarii

Dimitri De Conde, şeful departamentului de scouting de la Genk, spune că l-a urmărit şi el pe Răzvan Marin, însă a avut îndoieli că va reuşi să se integreze în filosofia echipei. Marin ar fi fost monitorizat şi de cluburi precum AS Roma şi Juventus Torino.

Răzvan Marin a ajuns unul dintre cei mai buni jucători din campionatul Belgiei. Mijlocaşul de 21 de ani a avut evoluţii din ce în ce mai solide la Standard Liege, alături de care a reuşit să câştige şi un trofeu, Cupa Belgiei. Site-ul voetbalbelgie.be notează că Răzvan Marin a fost urmărit şi de Genk, înainte de a semna cu Standard, ”dar şi de cluburi precum AS Roma şi Juventus Torino”. Până la urmă,

Dimitri De Conde, şeful departamentului de scouting de la Genk, dezvăluie că l-a monitorizat pe Răzvan Marin, când acesta era la Viitorul. A aşteptat să-l vadă cum evoluează, dar cei de la Standard au fost mai decişi şi l-au transferat: ”Răzvan Marin este un jucător foarte bun, dar trebuie să se încadreze în puzzle-ul tău”, spune acum Dimitri De Conde.

Răzvan Marin a semnat cu Standard în ianuarie 2017, în schimbul a 1,8 milioane de euro. Tânărul internaţional român a fost monitorizat de mai multe echipe, însă a decis că la Standard ar avea şanse mai mari să crească.

Afla mai multe despre: razvan marinas romajuventus torinostandard liege 

viewscnt
Articole similare