Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost vedeta echipei şi acum îl face praf pe Dan Petrescu. Mijlocaşul care a vorbit fără perdea

A fost vedeta echipei şi acum îl face praf pe Dan Petrescu. Mijlocaşul care a vorbit fără perdea

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre foştii jucători ai lui Dan Petrescu îl face praf pe antrenorul român, pentru stilul pe care-l aplică echipelor sale. Brazilianul Sammir a lucrat cu Dan Petrescu la Jiangsu Sainty, unde era una dintre vedetele echipei.

Dan Petrescu este cunoscut pentru stilul defensiv în care joacă echipele sale, dar eficient. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a obţinut cu această filosofie câteva rezultate notabile, însă n-a fost pe placul tuturor jucătorilor pe care i-a antrenat. Jorge Sammir, un brazilian pe care l-a antrenat la Jiangsu Sainty, este foarte critic la adresa stilului lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu, făcut praf de unul dintre foştii săi jucători: ”Defensivă totală”

Dan Petrescu şi Sammir au lucrat împreuna la Jiangsu Sainty, în China. Mijlocaşul brazilian era una dintre vedetele echipei, mai ales că Jiangsu plătise 5 milioane de euro pentru transferul său de la Getafe. Însă venirea lui Dan Petrescu n-a fost cu noroc pentru el. Antrenorul român l-a trecut pe bancă şi îl folosea mai ales în repriza a doua.
Într-un interviu pentru vecernji.hr, în contextul întâlnirii CFR Cluj - Dinamo Zagreb, Sammir l-a făcut praf pe Dan Petrescu şi spune că nu s-a simţit deloc bine sub comanda sa, deoarece nu-şi putea pune în valoare calităţile. În vârstă de 33 de ani, Samir este o legendă în istoria recentă a lui Dinamo Zagreb, pentru care a jucat între 2007 şi 2014. 
”Nu pot să spun nimic rău despre Petrescu, am avut o relaţie bună, corectă. Pur şi simplu nu mi-a plăcut fotbalul pe care noi îl jucam cu el. Defensivă totală, cu trei mijlocaşi la închidere, fără număr ”10” clasic, cu intenţia de a aştepta o şansă de a înscrie. Nu mă puteam exprima într-un astfel de joc, aşa că nu prea am jucat cât a fost Petrescu antrenor”, a declarat Sammir pentru sursa citată. 
Chiar şi aşa, Dan Petrescu şi Sammir au reuşit să câştige un trofeu cu Jiangsu, Cupa Chinei, după o finală în care mijocaşul brazilian a marcat golul victoriei, în minutul 110. 
 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare