Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fugit de la CFR Cluj şi a ajuns în Thailanda. ”Muangthong e un club mare!”

A fugit de la CFR Cluj şi a ajuns în Thailanda. ”Muangthong e un club mare!”

Fotbal

Comentarii

Cu echipe precum Benevento, Salernitana sau Clermont în C.V., fundaşul camerunez Jean-Claude Billong (29 de ani) a fost adus cu mare entuziasm la CFR Cluj, în vara lui 2022.

Cu toate acestea, fotbalistul cu trei meciuri în naţionala Camerunului nu a confirmat aşteptările, iar după trei partide jucate pentru formaţia din Gruia ”şi-a luat tălpăşiţa” la propriu.

Fotbalistul a decis să părăsească România fără să-i anunţe pe cei de la club, iar gestul său a avut repercusiuni logice.

Chiar dacă mai avea un an de contract, ardelenii au decis să-i rezilieze contractul încă din primăvara recent încheiată.

Jean-Claude Billong va juca în Thailanda

După despărţirea de CFR Cluj, fundaşul central a făcut o alegere inedită: dacă acum două sezoane bifa 15 meciuri în prima ligă a Franţei (Ligue 1) pentru Clermont, acum se va duela cu Sukhothai, Ratchaburi, Police Tero sau Lamphun Warrior.

Jean- Claude Billong a ajuns la o înţelegere cu Muangthong, formaţie care a terminat sezonul precedent din Thailanda pe locul 4, sub Buriram, Bangkok United şi Port MTI FC.

O nouă provocare pentru minte. Muangthong este un club mare, iar eu sunt un jucător cu foame de victorie. Aşa că voi face tot posibilul pentru a-mi conduce echipa către succes”, a declarat Billong, la momentul semnării contractului.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă actuală a lui Billong, conform transfermarkt.de.
  • În februarie 2018, fundaşul central era cotat la 1 milion de euro.

Afla mai multe despre: jean-claude billongmuangthongthailanda 

viewscnt
Articole similare