Experiențe împreună.
You are here:

A ieşit la iveală un detaliu neştiut despre Simona Halep: ”La 17 ani a luat-o durerea, simţea amorţeli”. Cum a fost convinsă să se opereze la sâni

A ieşit la iveală un detaliu neştiut despre Simona Halep: ”La 17 ani a luat-o durerea, simţea amorţeli”. Cum a fost convinsă să se opereze la sâni

Simona Halep

Firicel Tomai, unul dintre primii antrenori ai Simonei Halep, a vorbit despre debutul carierei celei care avea să devină, peste câţiva ani, lider mondial.

Antrenorul a dezvăluit problemele medicale pe care le-a avut Halep, dar şi cum a fost convinsă să renunţe la sânii mari pentru a obţine performanţă în tenis.

”Simona, când am cunoscut-o, vorbea doar prin mesaje, în afară de familia ei nu vorbea cu nimeni. Ţinea ochii în pământ, era cu şapca pe cap.

Ea avea hernie de disc de mică. La 17 ani a luat-o durerea, a coborât pe picior, ea nu s-a dus niciodată la medic până atunci! Am întrebat-o ce simte, a simţit şi amorţeli, o lună de zile s-a dus pe la medici, peste tot pe unde a putut. Toţi i-au spus că nu prea mai poate să joace tenis.

Au vrut să o trimită la Berlin să se opereze. Eu îl cunoşteam pe domnul doctor Irimia, care e acum la Cupa Davis şi l-a făcut bine pe Victor. Cu exerciţii şi cu pauză reuşeşti să întăreşti musculatura specifică şi poţi să joci mult mai mult tenis”, a spus Firicel Tomai, la ZOOM SPORT.

EL A CONVINS-O SĂ-ŞI MICŞOREZE SÂNII

Simona Halep a făcut o operaţie de micşorare a bustului pentru a putea juca tenis la capacitate maximă. Firicel Tomai a fost unul dintre oamenii care au convins-o pe Halep să ia decizia care, peste ani, s-a dovedit excelentă pentru sportivă.

Din cauza sânilor nu putea să mai continue la un nivel bun pentru că era o presiune foarte mare”, a spus fostul antrenor al lui Halep, la Telekom Sport. ”Am ajutat-o pe Halep să ia decizia în ceea ce priveşte operaţia bustului. Am susţinut-o şi a fost bine pentru ea ca sportivă să facă acea operaţie”, spunea Tomai într-un interviu.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta