Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ieşit scandal după Adunarea Generală a Acţionarilor de la Dinamo! Un suporter a fost lovit de bodyguardul lui Pablo Cortacero

A ieşit scandal după Adunarea Generală a Acţionarilor de la Dinamo! Un suporter a fost lovit de bodyguardul lui Pablo Cortacero

Fotbal

Comentarii

În această dimineaţă, la stadionul din "Ştefan cel Mare" a avut loc Adunarea Generală a Acţionarilor de la Dinamo, unde ar fi trebuit să se pună la punct viitorul clubului. Imediat după şedinţă, spaniolii au plecat la Rin, acolo unde încă mai au birourile, însă unii suporteri au mers după ei.

Imediat după şedinţă, unul dintre liderii galeriei dinamoviste, Alexandru Anghel, a mers la Rin pentru a le reproşa spaniolilor situaţia în care a ajuns Dinamo. Nu a făcut-o într-un mod foarte diplomat, iar în momentul în care ploaia de înjurături s-a abătut asupra lui Cortacero, acesta şi-a pus unul dintre bodyguarzi să-l liniştească pe suporterul nervos. 

Din acel punct, până la o încăierare nu a fost decât un pas. Bodyguardul l-a lovit pe suporterul lui Dinamo şi l-a scos din hotel. Acesta a sunat la 112, iar un echipaj de poliţie şi-a făcut prezenţa la Rin. În plus, a fost solicitată şi o ambulanţă, pentru a-i acorda suporterului îngrijiri medicale. Alexandru Anghel a depus plângere la poliţie împotriva lui Pablo Cortacero, dar şi împotriva bodyguardului care l-a agresat.

De ce n-au ajuns banii la Dinamo

Pe finalul anului, Pablo Cortacero a lămurit situaţia şi a anunţat ce s-a întâmplat cu promisiunile pe care le-a făcut atunci când a preluat clubul. Din informaţiile Telekom Sport, Cortacero a susţinut că board-ul din Anglia al fondului de investiţii pe care-l reprezintă a blocat banii din motive independente de el, în aceste luni. Totuşi, spaniolul a făcut o nouă promisiune.

Ibericul a transmis că suma de 1.5 milioane de euro va ajunge în club în aceste zile. De asemenea, Cortacero a promis şi mărirea capitalului social cu 5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare