Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A impresionat în startul de sezon din Premier League, iar acum poate ajunge la Barcelona. Detaliile mutării surprinzătoare pregătite de Koeman

A impresionat în startul de sezon din Premier League, iar acum poate ajunge la Barcelona. Detaliile mutării surprinzătoare pregătite de Koemangalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona s-ar putea despărţi de portarul Neto, care vrea să plece de pe Camp Nou.

Neto ar fi anunţat deja conducerea clubului despre intenţiile sale, astfel că gruparea catalană caută soluţii de rezervă acum pentru a-i ”dubla” poziţia lui Mark Andre Ter Stegen.

Un nume surprinzător a apărut pe lista lui Ronald Koeman, iar presa catalană notează că Barcelona îi urmăreşte deja cu atenţie evoluţiile. Este vorba despre goalkeeper-ul francez de la Leeds, Illan Meslier (20 de ani).

Portarul pe care Bielsa l-a adus de la Lorient în 2019 este titular între buturile englezilor şi a făcut câteva meciuri foarte bune pentru echipa de pe Elland Road. Are avantajul vârstei şi al jocului foarte bun de picior care îl recomandă pentru un transfer la Barcelona. Fiind un portar tânăr, Meslier poate reprezenta nu doar o soluţie de moment, ca backup al lui Ter Stegen, dar şi o soluţie pentru viitorul Barcelonei, mai scrie presa din Catalonia.

O altă variantă pe care FC Barcelona o va lua în calcul este transferul lui Andre Onana, portarul lui Ajax Amsterdam.

Afla mai multe despre: illan meslier 

viewscnt
Articole similare