Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A impresionat pe toată lumea, iar acum antrenorul se teme să nu-l piardă: ”Îmi doresc foarte mult să rămână”

A impresionat pe toată lumea, iar acum antrenorul se teme să nu-l piardă: ”Îmi doresc foarte mult să rămână”

Superliga

Comentarii

Corlos Fortes este fără îndoială revelaţia debutului de campionat. Adus din a doua ligă portugheză, acolo unde nici nu prea mai juca, atacantul de 23 de ani impresionează în tricoul lui Gaz Metan Mediaş.

Se vorbeşte deja despre interesul mai multor cluburi din Liga 1 sau din străinătate pentru fotbalistul portughez, însă antrenorul Mihai Teja speră să-l convingă să continuie la Gaz Metan.

„Eu îmi doresc foarte mult să rămână, pentru că îmi doresc să avem continuitate şi în evoluţii şi în rezultate. Şi dacă putem să încheiem un an împreună, să putem să ducem GMM cât mai sus şi să facem un joc cât de cât bun, atunci este bine. Dacă nu, normal, pleacă unii jucători, vin alţii, dacă există oferte... dar m-aş bucura pentru ei şi mă bucur pentru evoluţiile lor, pentru că dacă joci bine, cu siguranţă ofertele vin.

Se poate să existe oferte, dar după trei meciuri eu cred că trebuie să mai aşteptăm un pic. Eu cred că pot să devină şi mai buni aceşti jucători şi atunci cu siguranţa vor avea timp să se transfere”, a spus Teja la o conferinţă de presă.

3 goluri a marcat Carlos Fortes pentru Gaz Metan Mediaş

Afla mai multe despre: liga 1gaz metan mediascarlos fortes 

viewscnt
Articole similare