Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început amenajarea suprafeţei de zgură la BT Arena din Cluj-Napoca, pentru întâlnirea România – Elveţia, din FedCup

A început amenajarea suprafeţei de zgură la BT Arena din Cluj-Napoca, pentru întâlnirea România – Elveţia, din FedCup

Tenis

Comentarii

Amenajarea suprafeţei de zgură a început, vineri, la BT Arena din Cluj-Napoca, unde se vor disputa meciurile România – Elveţia din FedCup, barajul pentru Cupa Mondială, din 21-22 aprilie.

Zgura a început să sosească la Cluj-Napoca încă de marţi, iar până vineri suprafaţa de joc a prins contur din ce în ce mai mult. Zgura a fost tasată cu utilaje specifice pentru ca stratul să aibă o adâncime de cinci centimetri peste tot, după care a început trasarea terenului.

De amenajare se ocupă firma Malek International, care nu se află la prima experienţă de acest fel în România.

Întâlnirea dintre România şi Elveţia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, va avea loc în perioada 21-22 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. În 18 aprilie va avea loc conferinţa de presă oficială, iar în 20 aprilie tragerea la sorţi.

Simona Halep, locul I WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, au fost convocate în echipa de FedCup a României pentru meciul cu Elveţia din barajul pentru Grupa Mondială.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup by BNP Paribas.

Afla mai multe despre: românia – elveţiafedcupcupa mondială tenis,  

viewscnt
Articole similare