Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ÎNCEPUT CAMPANIA "Din nou pentru România" I Ionuţ Lupescu la primele întâlniri cu cei care votează pe 18 aprilie noul preşedinte al FRF

A ÎNCEPUT CAMPANIA "Din nou pentru România" I Ionuţ Lupescu la primele întâlniri cu cei care votează pe 18 aprilie noul preşedinte al FRFgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu îşi lansează, luni, candudatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul unui eveniment în care va avea invitaţi mai multe personalităţi din lumea fotbalului, între care antrenorii Mircea Lucescu şi Gheorghe Hagi.

Chiar dacă evenimentul va avea lor luni, ”Kaiserul” şi-a început ieri turneul de campanie prin ţară, în Călăraşi, Ialomiţa şi Galaţi, sub sloganul "Din nou pentru România". Traseul de deschidere a fost pe ruta Călăraşi - Ialomiţa - Galaţi. La prima destinaţie, "Kaiserul" a apărut chiar în sala Consiliului Judeţean, unde a avut o întâlnire cu votanţii din judeţ şi a susţinut şi o conferinţă de presă ad-hoc.

"Am încheiat chiar acum prima zi din turneul naţional, la Galaţi. A fost o discuţie extraordinară, pentru că a fost bogată în idei realizabile pentru fotbal, de la oameni buni şi bine pregătiţi din Galaţi şi Vrancea. Aceşti specialişti de fotbal ştiu cel mai bine ce avem de schimbat pentru ca ei chiar pun suflet zi de zi şi la AJF-uri şi la Ligile a II-a şi a III-a. Fac mari sacrificii şi pentru fotbalul feminin şi pentru futsal şi pentru echipele de juniori. Ei merită respect şi mult mai mult sprijin. 

Mesajul meu pentru această primă zi, pe parcursul întâlnirilor a fost unul simplu. Acest turneu nu e despre funcţii, este despre o alegere naţională simplă: vrem fotbal ca afară, sau vrem să rămână ca în ultimii ani. Şi această alegere trebuie să o facem toţi cei din comunităţi. Eu ce pot sa fac este să vin cu know-how şi cu acea capacitate de coagulare şi manageriere a acestor energii, idei şi soluţii. Vă spun însă clar că e loc de adus mult mai multe resurse în fotbal şi de gestionat mult mai eficient şi foarte transparent", a scris Lupescu pe pagina personală de Facebook.

Acesta a mai declarat: "Sunt convins că împreună putem face mai multe pentru fotbal decât ce s-a întâmplat până acum. Le-am spus că sunt pregătit să-mi pun în slujba FRF, toata experienţa acumulată în 13 ani de administraţie în fotbalul intern şi internaţional, la UEFA.  De asemenea, le-am prezentat gazdelor noastre dorinţa mea de a-i aduce la aceeaşi masă pe toţi cei care sunt interesaţi de binele fotbalului românesc. Astăzi, FRF generează prea multe conflicte şi prea puţine rezultate. Dezbinarea şi certurile trebuie să înceteze".

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, alegerile urmând să aibă loc la 18 aprilie. În prezent, preşedinte al FRF este Răzvan Burleanu, care va candida de asemenea pentru un nou mandat.

În vârstă de 49 de ani, Ionuţ Lupescu a evoluat de 74 de ori pentru naţionala României şi a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach sau Bursaspor. El a fost director general în cadrul FRF în perioada 2005-2011, apoi a devenit oficial la UEFA.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: frfionut lupescualegericampaniecandidaturaanunt 

viewscnt
Articole similare