Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început circul! O echipă deja s-a retras din Liga a 2-a cu doar câteva zile înainte de startul sezonului. Cine îi va lua locul

A început circul! O echipă deja s-a retras din Liga a 2-a cu doar câteva zile înainte de startul sezonului. Cine îi va lua locul

Liga 2

Comentarii

Începutul din Liga a 2-a este "promiţător". Cu doar câteva zile înainte de primul meci al sezonului, un club a anunţat că s-a retras din noul sezonul al eşalonului secund, deşi avea dreptul de a participa.

Este vorba despre Luceafărul Oradea, echipă care a terminat în prima jumătate a clasamentului, pe locul 8, sezonul trecut. 

„După doi ani în care am finanţat Luceafărul, am decis să retragem echipa din Liga 2, din cauza faptului că nu am mai avut resurse financiare suficiente. În 2017 am preluat un club aproape desfiinţat, i-am asigurat finanţarea şi ne-am clasat în fiecare an pe locul 8. Nu am plecat până acum pentru că am tot sperat ca autorităţile locale să vină alături de noi, pentru că nu e uşor să susţii o echipă în Liga 2. În toată această perioadă am depus adrese la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean. Am sperat, am aşteptat, însă nu ne-au oferit niciun sprijin. Când am dorit să jucăm aul trecut cu Astra în Cupa României pe Stadionul Iuliu Bodola am fost refuzaţi. Echipa Luceafărul va continua în Liga a III-a la Sânmartin, iar jucătorilor care doresc le-am oferit posibilitatea să continue în eşalonul doi”, a spus Lucia Vladimirescu, potrivit bihon.ro.

Aşadar, cum Luceafărul va juca în Liga a 3-a, locul ei va fi luat, cel mai probabil, de Energeticianul, echipă care a terminat stagiunea trecută pe poziţia a 16-a, prima de sub linie. Cu toate aceastea, o decizie va fi luată de Federaţia Română de Fotbal în zilele ce urmează.

 

Afla mai multe despre: luceafarul oradealiga 2 

viewscnt
Articole similare