Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început curăţenia la Chelsea! Un fost titular a plecat oficial de pe Stamford Bridge

A început curăţenia la Chelsea! Un fost titular a plecat oficial de pe Stamford Bridge

Transferuri

Comentarii

Victor Moses, titular şi om de bază la Chlesea pe vremea lui Antonio Conte, a părăsit oficial formaţia londoneză.

Victor Moses, ajuns la 30 de ani, a părăsit-o oficial pe Chelsea, la nouă ani după ce semnase cu formaţia londoneză. Nigerianul a fost trimis într-o serie de împrumuturi în perioada sa pe Stamford Bridge, dar a petrecut şi câteva sezoane cu ”albaştrii”, în care a ridicat un Premier League, două Europa League şi un FA Cup.

A început curăţenia la Chelsea!

Jucător de bază între 2016-2018, Moses a fost folosit pe poziţia de ”wing back” de Antonio Conte, în sistemul său 3-4-3, deşi acesta juca tradiţional aripă. Nigerianul a fost o revelaţie în cele două sezoane petrecute sub tehnicianul italian, dar ,după venirea lui Sarri şi schimbarea sistemului, nu a mai putut prinde echipa.

Pentru Chelsea, Moses a apărut însumat 128 de apariţii, în care a marcat de 18 ori şi a oferit 13 pase decisive. După ce a petrecut sezonul 2020/2021 la Spartak Moscova sub formă de împrumut, nigerianul a fost cumpărat definitiv de formaţia antrenată de Dominic Todesco, pentru cinci milioane de euro.

Pentru clubul rusesc, Moses a disputat 20 de partide, în care a punctat de patru ori şi a oferit patru assist-uri. În cariera sa, Moses a mai fost jucătorul lui Crystal Palace şi Wigan Athletic şi a mai fost împrumutat de Chelsea la Liverpool, Stoke City, West Ham, Fenerbahce şi Inter.

Afla mai multe despre: victor moseschelseatransferuri chelsea 

viewscnt
Articole similare