Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început cursa pentru semnătura lui Matthias Ginter. Primul mare club din Europa care l-a ofertat pe fundaşul central

A început cursa pentru semnătura lui Matthias Ginter. Primul mare club din Europa care l-a ofertat pe fundaşul central
Comentarii

Inter Milano este interesată de serviciile fundaşului german Matthias Ginter, care va pleca în vara acestui an de la Borussia Monchengladbach.

Conform unor informaţii, Inter i-ar fi oferit jucătorului peste 4 milioane euro pe an pentru un contract valabil pe o perioadă de patru ani, însă fundaşul german nu a oferit încă un răspuns.

Sky Sport Italia menţionează că oficialii clubului italian sunt în discuţii cu agentul fotbalistului, sperând să-l aducă pe acesta pe Stadio "Giuseppe Meazza".

Inter este lider la zi în Serie A, cu 46 puncte după 19 etape. Pe 6 ianuarie, "nerazzurrii" vor juca în etapa a 20-a în deplasare, cu Bologna (locul 10).

Fundaşul internaţional german Matthias Ginter, în vârstă de 27 de ani, nu-şi va reînnoi contractul cu clubul Borussia Monchengladbach, care va expira în vara acestui an, după cinci ani petrecuţi la gruparea din Bundesliga.

"Ca urmare a unor îndelungi reflecţii, eu am decis să nu-mi reînnoiesc contractul, care ar urma să expire în vară. După cinci ani formidabili la Borussia Monchengladbach, eu am decis să urmez o altă cale în cariera mea pentru dezvoltarea personală şi profesională", a indicat jucătorul într-un comunicat publicat pe contul său de Instagram.

Fundaşul a venit la Monchengladbach în 2017, fiind cumpărat de la Dortmund pentru 17 milioane euro.

"Eu datorez mult Borussiei şi voi păstra mereu echipa şi suporterii săi minunaţi în inima mea", a adăugat Matthias Ginter.

Ginter a debutat în 2014 la naţionala Germaniei, alături de care a cucerit un titlu de campion mondial şi a acumulat 46 de selecţii.

Borussia Monchengladbach traversează o perioadă dificilă, aflându-se la doar două puncte distanţă de primul loc retrogradabil, ocupat de VfB Stuttgart.

Afla mai multe despre: inter 

viewscnt
Articole similare