Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început derby-ul! MM Stoica: "M-am distrat copios când i-am văzut cu fularele cu Lazio"

A început derby-ul! MM Stoica: "M-am distrat copios când i-am văzut cu fularele cu Lazio"

Superliga

Comentarii

Dinamo - FCSB se vede în direct pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:45. Toate fazele video se văd pe www.telekomsport.ro.

Mihai Stoica a intrat deja în atmosfera derby-ului, chiar dacă FCSB are în faţă şi meciul cu Lazio, din şaisprezecimile Europa League, iar oficialul grupării roş-albastre îi ironizează pe rivali pentru decizia de a apărea înainte de meci cu fulare cu Lazio la gât.

Laurenţiu Brănescu şi Vlad Muţiu au vândut bilete pentru derby fiind "echipaţi" cu fulare realizate în vara lui 2007, când Dinamo a întâlnit Lazio în preliminariile Champions League. Atunci, Dinamo a pierdut deşi la un moment dat părea să aibă calificarea în mână, iar Mihai Stoica spune că e amuzat de situaţie, în condiţiile în care roş-albii au amintit involuntar de un eşec dureros din istoria clubului.

"M-am distrat copios când i-am văzut pe Brănescu şi Muţiu cu fularele cu Lazio. Dinamo a condus la pauză în meciul cu Lazio şi a pierdut apoi unica ei şansă de a juca în Ligă. Copiii ăstia nu au nicio vină, nu ştiu cine îi pune.

Noi ce ar trebui să facem? Ar trebui să ieşim cu fulare cu Steaua - Bilbao din 2004? Noi ne-am calificat atunci! Că noi jucam prin Europa!

Noi eram concentraţi pe meciurile noastre, nu să ţinem cu adversarele lui Dinamo în Europa. Pentru mine, ideal ar fi ca Dinamo să intre în play-off. Noi să-i batem de două ori şi ei să-i încurce pe ceilalţi. Dinamo a făcut mai multe puncte cu Viitorul anul trecut decât a făcut împotriva noastră. Eu asta îmi doresc, să-i batem de cât mai multe ori.

Anul trecut ei trebuiau să facă o conferinţă de presa şi să multumească Stelei că i-a băgat în play-off. Puteam şi noi anul trecut să pierdem la Mediaş
", a declarat Mihai Stoica la Pro X.

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicafcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare