Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început fotbalul la Academia Hagi, iar acum vrea să învingă campioana. Ronaldo Deaconu: "Eram mic, am avut multe de învăţat acolo"

A început fotbalul la Academia Hagi, iar acum vrea să învingă campioana. Ronaldo Deaconu: "Eram mic, am avut multe de învăţat acolo"

Superliga

Comentarii

Viitorul - Concordia Chiajna, sâmbătă, de la 17:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Ronaldo Deaconu a început fotbalul la Academia Hagi, după care a petrecut patru ani la echipele de copii şi juniori ale lui Feyenoord şi Twente, iar acum va fi faţă în faţă cu formaţia unde a făcut primii paşi în fotbal şi speră să o învingă.

"Venim dupa o serie foarte bună, suntem foarte încrezători şi, de ce nu am lua cele trei puncte? Am arătat în ultimele meciuri (n.r. că pot învinge Viitorul). Am avut seria aceea de patru victorii, după aceea a urmat o serie  mai proastă. Acum ne-am revenit şi am demonstrat că suntem o echipă puternica şi putem învinge pe oricine", spune Ronaldo Deaconu.

Mijlocaşul cunoaşte foarte bine modul în care sunt pregătiţi jucătorii lui Hagi, din perioada în care a evoluat şi el pentru Academia campioanei şi spune că nu există difereţe mari între proiectul pus pe picioare de fostul lider al Generaţiei de Aur şi ceea ce se întâmplă la echipele de top din Olanda.

"Ei au un sistem foare bine pregătit, pe care-l joacă de la copii şi juniori. Sunt o echipă foarte omogenă pentru că joacă împreună de foarte mulţi ani şi cred că ăsta va fi plusul lor.

Domnul Hagi a fost primul care a facut un astfel de proiect în România şi cu siguranţă e la acelasi nivel cu cei de afară.

Eu am făcut parte din Academia dânsului în primii doi ani după care am plecat în Olanda. Sincer, Viitorul e o echipă foarte bună din România, la care toată lumea îşi doreşte să joace.

[...] Perioada de la Viitorul a fost foarte bună pentru cariera mea. Eram mic, am avut multe de învăţat. Au fost nişte condiţii impecabile acolo, de la terenuri până la antrenori, deci o perioadă care m-a ajutat foarte mult.

E foarte mica, foarte mica (n.r. diferenţa între Academia Hagi şi ce a găsit el în Olanda). Este la aproape acelaşi nivel ca şi acolo.

Sigur, îmi doresc să joc într-un campionat cât mai puternic, îmi doresc să fac pasul spre o echipă cât mai bună
", a declarat Deaconu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconuchiajnaviitorul 

viewscnt
Articole similare