Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început ofensiva pentru Eden Hazard. "Noi suntem în stare să câştigăm Champions League, iar el poate să devină Balonul de Aur alături de noi"

A început ofensiva pentru Eden Hazard. "Noi suntem în stare să câştigăm Champions League, iar el poate să devină Balonul de Aur alături de noi"

Chelsea

Comentarii

Eden Hazard este unul dintre cei mai în formă şi mai curtaţi fotbalişti la momentul actual. Real Madrid este echipa care şi-l doreşte cel mai mult pe mijlocaşul belgian.

Şi Hazard a declarat de curând că visul său este să îmbrace tricoul lui Real Madrid, aşa că Chelsea a reacţionat imediat, prin voceau antrenorului Maurizio Sarri.
"Eden Hazard e cu noi, contractul nu e important în acest moment. E un jucător fantastic. E foarte important ca el să rămână cu noi. Foarte, foarte important. Poate să câştige totul, chiar şi Balonul de Aur, fără să plece în Spania. Chelsea e capabilă să câştige Champions League, Belgia poate câştiga Euro 2020, aşa că Hazard poate să câştige toate trofeele, fără să plece în Spania", a declarat Maurizio Sarri.
Eden Hazard mai are contract cu Chelsea până în vara lui 2020, iar conducătorii clubului londonez vor să înceapă negocierile pentru semnarea unui nou contract.
Belgianul evoluează din 2012 la Chelsea, iar în acest sezon a marcat opt goluri şi a oferit trei pase decisive, în zece partide.

Afla mai multe despre: eden hazardchelseatransferbalonul de aurreal madrid 

viewscnt
Articole similare