Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început play-off-ul şi se încing spiritele! Edi Iordănescu: "E lipsă de respect ce face Craiova! Sunt dezamăgit!"

A început play-off-ul şi se încing spiritele! Edi Iordănescu: "E lipsă de respect ce face Craiova! Sunt dezamăgit!"

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu le răspunde oficialilor CS U Craiova, care au emis un comunicat de presă în această seară prin care critică vehement delegarea lui Alexandru Tudor la partida cu Astra, de sâmbătă seară.

Oltenii consideră că delegarea lui Tudor reprezintă "un act de sfidare la adresa întregii Oltenii", iar Edi Iordănescu răspunde şi susţine că reacţia trupei din Bănie e una lipsită de fair-play şi de respect pentru adversari şi competiţie.

  •     CS U Craiova - Astra e LIVE pe Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 20:45

"E lipsă de respect şi de fair-play faţă de noi şi de competiţie acest comunicat.

Sunt dezămagit să vad că se mai apeleaza la astfel de mijloace de presiune, asociind şi imaginea noastră indirect în acest demers. Înţeleg că îţi poate conveni sau nu un arbitru, dar ce să facem, să ne alegem singuri arbitrajele după preferinţe!? Trebuie să acceptăm şi să respectăm chiar dacă nu ne convine mereu. E o strategie incorectă de a pune presiune pe brigada de arbitraj. Mă întreb de ce după jocul de la Giurgiu, la 2-2 în minutul 90, când am avut penalty clar şi trebuia să câştigăm jocul, nu s-a mai emis niciun comunicat. Sper ca mâine arbitrajul să nu fie influenţat de această acţiune şi la cum îl stiu eu pe domnul Tudor, va face un joc bun şi echilibrat, iar dacă Craiova va câştiga, să fie pe merit. Înţeleg că ei îşi doresc mult titlul şi îndreptăţiţi să spere. Ai şi echipă foarte bună, şi antrenor, si stadion, şi un public minunat, dar să o facă natural. Cred că doar dorinţa foarte mare pentru un rezultat pozitiv i-a dus la această iniţiativă neinspirată deoarece Craiova a fost dintotdeauna un club nu doar extrem de iubit, dar şi de corect. Iar la cum îl cunosc eu pe Domnul Rotaru, dânsul este un garant al corectitudinii
", e mesajul lui Edi Iordănescu venit ca răspunsul la Comunicatul CS U Craiova.
 

Afla mai multe despre: iordanescucraiovaastraplay-offliga 1 

viewscnt
Articole similare