Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început războiul derby-ului CFR - FCSB I Mureşan: "Din penalty vreau să batem Steaua!"

A început războiul derby-ului CFR - FCSB I Mureşan: "Din penalty vreau să batem Steaua!"

CFR Cluj

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a pus că vrea ca echipa sa câştige după o lovitură de la 11 metri partida de joi seară din Gruia transmisă în direct de TelekomSport.

 
"Ca să glumesc puţin, mi-ar plăcea să câştigăm meciul cu FCSB dintr-un penalty. Vreau să fie un meci greu, câştigat pe final, cu un penalty. O să fie un meci greu. Steaua are un lot valoros. Becali ştie doar să pună presiune pe arbitri. Eu am emoţii pentru calificarea în play-off. Nu este uşor", a spus Mureşan.
 
"A fost un meci urât pentru spectatori şi telespectatori. Obiectivul nostru a fost să luăm cele trei puncte, nu ne-a interesat modul în care jucăm. Am jucat prost, dar e dificil să joci bine pe acest teren sintetic. Mă bucur că am luat cele trei puncte, dar important e că a câştigat echipa, nu că am marcat eu. Contează mai puţin că am câştigat din penalty. E munca noastră în joc, doar noi ştim cât alergăm pentru a obţine punctele. Urmează meciul cu FCSB, o adevărată canditată la titlu, va fi cu siguranţă  un meci foarte interesant", declara Deac la finalul partidei cu Chiajna.

Afla mai multe despre: cfr clujsteauafcsbderbytelekomsportciprian deaciuliu muresan 

viewscnt
Articole similare