Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început "războiul" în Liga I. Becali şi FCSB au pus banii pe masă pentru a-i fura atacantul CFR-ului. Fotbalistul trecut pe la Palermo i-a fermecat pe şefii din Liga I

A început "războiul" în Liga I. Becali şi FCSB au pus banii pe masă pentru a-i fura atacantul CFR-ului. Fotbalistul trecut pe la Palermo i-a fermecat pe şefii din Liga Igalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 3-0 în faţa marii rivale din lupta pentru titlu, CFR Cluj, iar acum, pe lângă duelul pentru campionat, cele două au început cursa şi pentru semnătura unui jucător care impresionează în Liga I.

CFR Cluj a avut mult de suferit în meciul direct cu FCSB. Pe lângă greşelile uriaşe din defensivă făcute de Marioa Camora şi de Giedrius Arlauskis, echipa pregătită de Edward Iordănescu n-a avut niciun atacant la dispoziţie pentru partida cu roş-albaştrii.

Fără Debeljuh, Rondon sau Omrani, clujenii n-au putut emite pretenţii în faţa roş-albaştrilor, care s-au impus cu 3-0. În aceste condiţii, oficialii campioanei României vor să dea o nouă lovitură în Liga I şi să-l aducă sub comanda lui Edward Iordănescu pe fotbalistul momentului din fotbalul românesc. Cephas Malele are evoluţii impresionante la FC Argeş, are 11 goluri marcate în cele 20 de meciuri jucate în actuala stagiune din Liga I şi i-a ajutat enorm pe piteşteni să intre serios în cursa pentru play-off.

A început "războiul" în Liga I. Becali şi FCSB au pus banii pe masă pentru a-i fura atacantul CFR-ului. Fotbalistul trecut pe la Palermo i-a fermecat pe şefii din Liga I

Atacantul cu echipe în CV precum Zurich şi Palermo i-a impresionat pe şefii din fotbalul românesc. Pe lângă CFR Cluj, FCSB îl vrea şi ea insistent pe Malele, în special după evoluţiile slabe ale lui Ante Vukusic, atacantul venit sub comanda lui Toni Petrea în iarna acestui an.

"Există câteva cluburi care sunt interesate de el, ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanţele şi cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea că, din respect pentru FC Argeş, vom aştepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele", a declarat Angela Rullo, agentul jucătorului, pentru gsp.ro.

  • În vârstă de 27 de ani, Cephas Malele este cotat la 400 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalicfr cluj 

viewscnt
Articole similare