Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început războiul Liverpool - Tottenham. Spurs a început negocierile cu un jucător dorit insistent de Klopp

A început războiul Liverpool - Tottenham. Spurs a început negocierile cu un jucător dorit insistent de Klopp

Premier League

Comentarii

Mai sunt aproape două săptămâni până la finala UEFA Champions League dintre Liverpool şi Tottenham, dar războiul între cele două cluburi engleze deja a început şi se poartă pe piaţa transferurilor. Spurs au început negocierile cu un jucător dorit insistent de Jurgen Klopp.

În 2017 a fost ţinta numărul 1 pentru tehnicianul german, dar Liverpool nu a reuşit atunci să îl aducă şi astfel s-a reprofilat către Mo Salah, care a depăşit orice fel de aşteptări de Anfield Road. Acum a reintrat pe lista de transferuri a lui Jurgen Klopp, dar Tottenham este cu un pas înaintea rivalilor din Premier League şi din finala UEFA Champions League. 

Julian Brandt, 23 de ani, o va părăsi mai mult ca sigur pe Bayer Leverkusen după finalul sezonului şi la fel de mari sunt şansele ca el să ajungă în Premier League, acolo unde este dorit de cele două echipe care se vor lupta pentru cel mai important trofeu din fotbalul european la începutul lunii iunie. 

Doar 24 de milioane de euro este clauza fotbalistului cu 24 de selecţii şi două goluri în naţionala Germaniei, o sumă de-a dreptul infimă pentru granzii din Anglia. Potrivit Sport Bild, Spurs deja are un avantaj, pentru că a luat contact cu tatăl jucătorului. Fotbalistul mai este şi în vizorul unor echipe precum Borussia Dortmund sau Atletico Madrid. 

Ar fi primul transfer făcut de Tottenham după 18 luni. Ultimul jucător adus la Londra a fost Lucas Moura, cel care i-a calificat în finala Ligii Campionilor după hattrick-ul reuşit în partida retur cu Ajax. 

Finala UEFA Champions League, Liverpool - Tottenham, va fi în direct la Telekom Sport 1, sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00. Ca să vezi Telekom Sport 1 si 2, ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: julian brandtliverpooltottenham 

viewscnt
Articole similare