Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început războiul pentru şefia FRF. Burleanu, acuzat de unul dintre contracandidaţi: "Unde au dispărut acele milioane de euro?"

A început războiul pentru şefia FRF. Burleanu, acuzat de unul dintre contracandidaţi: "Unde au dispărut acele milioane de euro?"

Fotbal intern

Comentarii

Marcel Puşcaş tocmai ce şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia FRF şi a început deja să-şi atace unul dintre contracandidaţi, pe actualul şef al forului, Răzvan Burleanu.

"Când au venit la FRF, oamenii din actuala conducere au găsit în conturi 7 milioane de euro. Acum, federaţia are datorii de 6 milioane. Faceţi socoteala. Mie îmi ies 13 milioane de euro în minus. Cum se poate ajunge aici în 3 ani?", a Marcel Puşcaş la ProSport LIVE.

Marcel Puşcaş a candidat şi la alegerile din 2014. El a renunţat la candidatură chiar în cadrul Adunării Generale, pentru a-l susţine pe actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu. În schimbul acestei susţineri, Puşcaş a fost cooptat în echipa administrativă a FRF, din care s-a retras în acest an.

Mai mult, pe lângă Puşcaş, Burleanu va mai avea un contracandidat puternic, susţinut de Generaţia de Aur. Este vorba de Florin Prunea, fost angajat al FRF în mandatul lui Mircea Sandu, dat afară de Burleanu imediat după ce a câştigat alegerile.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrffederatia romana de fotbalmircea sandu,  

viewscnt
Articole similare