Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început războiul. PSG şi Real Madrid se luptă pentru un jucător de la Tottenham. Ofertă de peste 100 de milioane de euro făcută de parizieni

A început războiul. PSG şi Real Madrid se luptă pentru un jucător de la Tottenham. Ofertă de peste 100 de milioane de euro făcută de parizieni
Comentarii

Presa britanică scrie că PSG urmează să facă o ofertă de 112 milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Premier League. Campioana Franţei este pregătită să-l ia de la Tottenham pe danezul Christian Eriksen.

Potrivit cotidianului Daily Express, Eriksen nu şi-a prelungit deocamdată contractul cu Tottenham, scadent peste doi ani, iar acest lucru a atras atenţia marilor cluburi europene, printre care şi PSG. Mijlocaşul danez, unul dintre jucătorii de bază ai echipei londoneze, pregătită de Mauricio Pochettino, se află de mai mult timp în vizorul parizienilor.

Tottenham nu are, însă, nicio intenţie să renunţe la Eriksen, care a marcat 14 goluri şi a reuşit 10 assist-uri în sezonul trecut, contribuind totodată la victoria echipei sale în partida cu Newcastle (2-1), sâmbătă, în prima etapă din Premier League. În plus, oficialii clubului londonez încearcă să-l convingă pe jucător să semneze o nouă înţelegere, aşa cum au făcut-o deja celelalte vedete din lotul lui Spurs.

Daily Express mai scrie că Eriksen este urmărit şi de spaniolii de la Real Madrid, care îl consideră pe danez un posibil înlocuitor pentru Luka Modric, în cazul în care croatul va pleca în Italia, la Inter Milano.

Afla mai multe despre: tottenhampsgtottenhamhotspurlondranewcastleintermilano 

viewscnt
Articole similare