Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început revoluţia! Guardiola pleacă din Anglia şi o distruge pe Manchester City. Ofertă colosală primită de Sterling de la un club uriaş

A început revoluţia! Guardiola pleacă din Anglia şi o distruge pe Manchester City. Ofertă colosală primită de Sterling de la un club uriaş

Real Madrid

Comentarii

Văzută drept una dintre marile favorite la câştigarea Ligi Campionilor, la începutul acestui sezon, Manchester City are mari probleme în urma ultimelor rezultate.

Pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale a picat perfect pentru Manchester City. La finalul săptămânii trecute, echipa pregătită de Pep Guardiola a suferit a doua înfrângere din actualul sezon, scor 0-2, pe propriul teren, în meciul cu Wolverhampton, iar acum apele sunt din ce în ce mai agitate în vestiarul "cetăţenilor".

În acest moment, după primele opt etape disputate, Manchester City este la opt puncte în spatele liderului Liverpool, iar jocul din meciul cu Dinamo Zagreb a lăsat de dorit şi în Liga Campionilor. Deşi s-au impus cu 2-0, în meciul din grupele Ligii Campionilor, starurile lui City nu şi-au convins fanii, care au plecat dezamăgiţi de la stadion.

În aceste condiţii, Pep Guardiola este tot mai aproape de o eventuală despărţire de campioana Angliei. Antrenorul spaniol este pe banca lui Manchester City din vara lui 2016, însă presa din Spania a scris deja că acesta va fi ultimul sezon al lui Gurdiola în Anglia. După ce a cucerit titluri în Spania, în Germania sau în Anglia, Pep este aşteptat acum la Juventus, unde ar putea ajunge încă din vara anului următor.

Real Madrid vrea să dea lovitura. Florentino Perez pregăteşte marele transfer

Pe lângă plecarea lui Pep Guardiola, Manchester City este aproape de a mai primi o nouă lovitură extrem de grea. Tot jurnaliştii spanioli notează că Real Madrid a pregătit o ofertă fabuloasă de 160 de milioane de euro pentru Raheem Sterling, unul dintre cei mai buni jucători din lume în momentul de faţă.

Mijlocaşul de 24 de ani are parte de un an excelent şi marchează pe bandă rulantă, atât pentru naţionala Angliei, cât şi pentru Manchester City. Maturitatea şi evoluţiile bune ale englezului l-au determinat pe Florentino Perez să bage mâna adânc în buznar pentru a realiza transferul lui Sterling.

  • 140 de milioane de euro este cota lui Raheem Sterling pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sterlingmanchester cityreal madrid 

viewscnt
Articole similare