Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început revoluţia la FCSB! Schimbări masive anunţate de Becali. Renunţă la Planic şi dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

A început revoluţia la FCSB! Schimbări masive anunţate de Becali. Renunţă la Planic şi dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat deja primul obiectiv din acest sezon, după ce a fost eliminată de Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League, astfel că Gigi Becali face tot posibilul acum pentru ca echipa sa să câştige titlul în Liga I.

În 2015 au luat roş-albaştrii ultima dată titlul în Liga I, când antrenor era Constantin Gâlcă. După o pauză de cinci ani, Gigi Becali nici nu concepe un nou eşec pe plan intern, mai ales că, în vara acestui an, FCSB a fost eliminată din play-off de Vitoria Guimaraes şi a ratat unul dintre obiective, calificarea în grupele Europa League.

Astfel, patronul roş-albaştrilor a început negocierile pentru transferurile pe care le va realiza în pauza de iarnă. După ce au picat venirile lui Fofana sau Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan, principala ţintă a lui Gigi Becali este acum un fundaş de la FC Botoşani, una dintre echipele care au impresionat în startul actualului sezon.

Becali începe revoluţia. FCSB, un nou transfer

Jucătorul dorit insistent de Gigi Becali este Andrei Chindriş. Fundaşul de 20 de ani a avut evoluţii foarte bune sub comanda lui Marius Croitoru în acest sezon, astfel că patronul roş-albaştrilor vrea să-l transfere în pauza de iarnă.

"Ştiu că l-am văzut o dată pe Chindriş, un meci, pentru că eu un meci trebuie să văd un jucator, nu trebuie sa vad şapte. Mi-a plăcut de el că e puternic, e copil şi e puternic. Şi ştiţi că eu cumpăr tot ce e tânăr şi e puternic. Am vorbit cu Iftime, am întrebat şi mi-a zis să-l mai las puţin la Botoşani. Apoi, n-am mai vorbit, vom vedea ce va fi" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

De altfel, FCSB îi caută un înlocuitor pe măsură lui Bogdan Planic, care, cel mai probabil, la finalul acestui sezon, va pleca liber de contract de la vicecampioana României. Deşi Gigi Becali ar fi interesat să-l ţină la echipă pe fundaş, patronul roş-albaştrilor a recunoscut că nu-i va satisface sârbului principala dorinţă: bani la semnarea contractului.

"E deja coadă pentru semnătura lui Planic şi din ianuarie putem semna cu oricare club. Nici nu există vreo ofertă de prelungire în momentul ăsta. Am citit şi eu declaraţia lui Gigi, dar e singurul semn că şi-ar dori să negociem un nou contract, vreo propunere clară nu ne-a făcut nimeni! Am văzut că Becali a spus şi că exclude să-i achite lui Planic vreo sumă ca bonus la semnătură, <<Dacă cere bani, sănătate!>>. Atunci, spun şi eu la fel, <<Sănătate şi cum o vrea Dumnezeu!>>”, a spus impresarul lui Planic, Zvonko Milojkovici, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare