Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A început Serie A! Campioana Inter, debut perfect! Chiricheş a fost titular în victoria echipei sale. Atalanta a câştigat la Torino

A început Serie A! Campioana Inter, debut perfect! Chiricheş a fost titular în victoria echipei sale. Atalanta a câştigat la Torino

Inter Milano

Comentarii

A început Serie A, iar campioana Inter Milano a câştigat clar cu Genoa, scor 4-0.

Campioana Inter a început perfect noul sezon. A umilit-o pe Genoa, scor 4 la 0. Skriniar a deschis scorul repede, iar Calhanoglu a dublat avantajul echipei lui Inzaghi, în prima repriză.  După pauză, Inter a mai marcat de două ori. Vidal l-a învins pe Sirigu, pentru 3 la 0, iar Dzeko a închis tabela, în ultimele minute de joc.

Bandinelli a deschis scorul pentru Empoli în meciul cu Lazio. Bucuria a durat doar două minute: Milinkovic-Savic a restabilit egalitatea. Acela a fost momentul în care Lazio s-a descătuşat. Până la pauză, tabela arăta deja 3 la 1 pentru echipa lui Maurizio Sarri. Lazzari şi-a dus echipa în avantaj, iar Immobile a mărit diferenţa.

Cu Chiricheş titular, Sassuolo a debutat cu o victorie în noul sezon din Serie A.

Echipa fundaşului român s-a impus cu 3 la 2 pe terenul celor de la Verona. Raspadori a marcat primul pentru oaspeţi. Djuricic a făcut 2 la 0, dar Verona a revenit în joc, printr-un penalty transformat de Zaccagni, asta deşi în prelungirile primei reprize a rămas în 10. Sassuolo s-a distanţat din nou, datorită golului reuşit de Traore. Scorul final a fost stabilit însă de gazde, prin acelaşi Zaccagni.

Cea mai ofensivă formaţie din ultimele trei sezoane de Serie A, Atalanta a câştigat pe terenul lui Torino, scor 2-1. Luis Muriel a deschis scorul în minutul 6 şi a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate în prima etapă a campionatului italian (8)

Belotti a egalat cu 10 minute înainte de final pentru formaţia gazdă, însă nu a fost suficient. Formaţia lui Gasperini a câştigat după ce Piccoli a marcat în al treilea minut al prelungirilor.

Afla mai multe despre: serie ainter milano 

viewscnt
Articole similare