Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A încercat Contra să-şi "adoarmă" rivalii? Petrea: "Probabil. Pe mine mă interesează mai puţin discuţiile". Declaraţiile antrenorului FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo

A încercat Contra să-şi "adoarmă" rivalii? Petrea: "Probabil. Pe mine mă interesează mai puţin discuţiile". Declaraţiile antrenorului FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Toni Petrea (45 de ani), antrenorul FCSB, a vorbit în conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu Dinamo, de sâmbătă, 3 octombrie, şi a spus că speră ca jucătorii pe care îi va avea la dispoziţie să se ridice la nivelul Eternului Derby şi să câştige. Tehnicianul roş-albaştrilor s-a mai referit şi la declaraţiile făcute de antrenorul rivalilor, Cosmin Contra, cu care crede că acesta a încercat să-i "adoarmă".

FCSB a scăpat aproape în totalitate de cazurile de COVID-19 de la echipă şi Petrea îşi va putea folosi aproape toţi jucătorii care au fost indisponibili în ultimele zile. Rămâne de văzut care va fi nivelul fizic al celor care au fost infectaţi, dar Toni Petrea sper ca jucătorii săi să se ridice la nivelul meciului şi să se impună.

Petrea nu a plecat pe "fenta" cu care Cosmin Contra a încercat să-şi "adoarmă" rivala, spune el. "Un meci dificil în compania unei echipe de tradiţie, unei echipe formată din jucători valoroşi care au fost transferaţi în ultima perioadă. Sper ca noi, jucătorii pe care îi avem la dispoziţie mâine seară, să se ridice la nivelul derby-ului şi să câştige acest meci.

(n.r. - declaraţiile lui Contra sunt făcute ca să vă "adormă?) Probabil. Pe mine mă interesează mai puţin discuţiile care se fac pe margine. Pe mine mă interesează cum suntem noi şi cum vom trata jocul de mâine seară. cu acea seriozitate pe care mi-o doresc la fiecare meci, aşa că celelte lucurir nu mă interesează. Cine e favorit, cine nu e favorit, importantă este atitutdinea noastră şi cum vom aborda această partidă"
, a spus Anton Petrea, la conferinţa de presă.

Antrenorul FCSB a spus că echipa sa a trecut peste înfrângerea de la Iaşi şi cea mai mare problemă e acum modul în care jucătorii care au fost pozitivi la COVID-19, iar acum sunt negativi, îşi vor reveni pentru a putea fi utilizaţi: "Da, este o problemă cu acest rezultat, dar mai mare problmeă este cu refacerea jucătorilor care au fost depistaţi pozitiv, care acum la ultimele teste au fost negativ pentru că au stat o perioadă destul de lungă de timp fără antrenamente, fără a avea contact cu echipe şi să vedem nivelul la care vor fi diseară şi pe cine ne vom putea baza", a spus Petrea, la conferinţa de presă.

Meciul FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: anton petreafcsbconferintadinamo 

viewscnt
Articole similare