Experiențe împreună.
You are here:

A intrat Nicole Scherzinger într-o nouă relaţie după ce s-a despărţit de Grigor Dimitrov? Cântăreaţa a fost văzută în preajma unui rugbyst

A intrat Nicole Scherzinger într-o nouă relaţie după ce s-a despărţit de Grigor Dimitrov? Cântăreaţa a fost văzută în preajma unui rugbystgalerie foto

Diverse

Comentarii

Zvonurile că între rugbystul Thom Evans şi Nicole Scherzinger s-au înţeţit după ce sportivul şi-a făcut apariţia la emisiunea de muzică în care cântăreaţa este jurat. Nicole susţine în continuare că nu are timp de o relaţie.

Lucrurile pat a fi tot mai serioase între Thom Evans şi Nicole Scherzinger. Recent, Evans a apărut în emisiunea în care vedeta pop este jurat. Înainte de asta, Nicole Scherzinger a declarat însă că este ”prea ocupată” pentru o relaţie serioasă, după reunirea Pussycat Dolls. Însă faptul că Thom Evans este tot mai prezent în preajma cântăreţei alimentează zvonurile despre o relaţie între cei doi.

În altă ordine de idei, Nicolae a atras din nou privirile cu ţinuta sa. Vedeta în vârstă de 41 de ani a venit la emisiunea în care a fost prezent şi Evans îmbrăcată într-o ţinută provocatoare, de culoare închisă.

 

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...