Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„A intrat peste noi. A doua zi eram speriaţi” Episodul cu Răzvan Lucescu în prim plan care i-a făcut pe jucătorii Rapidului să „intre în pământ de ruşine”

„A intrat peste noi. A doua zi eram speriaţi” Episodul cu Răzvan Lucescu în prim plan care i-a făcut pe jucătorii Rapidului să „intre în pământ de ruşine”

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu (52 de ani) a antrenat-o, prima dată, pe Rapid în perioada 2000-2001, când giuleştenii au ajuns până în sferturile Cupei UEFA.

Lucescu Jr. este cunoscut drept un antrenor autoritar. Vasile Maftei l-a avut ca şi tehnician la Rapid şi a povestit, azi, un episod din perioada respectivă.
„Jucam un meci cu CFR Cluj, dacă nu mă înşel. Aveam meci acasă şi eram în cantonament. De obicei, Răzvan nu stătea cu noi la masă. Pleca seara după ce noi dădeam stingerea. Eram în cameră la Buga, care juca table cu Romeo Stancu. Nu ştiu ce schemă îi arăta... Era 12:30-1...

Uşa deschisă, se auzeau tablele cum jucau. Şi la un moment dat intră Răzvan... Se pune în uşă şi face doar atât (n.r. face semn că le bate obrazul). Mamă, am intrat în pământ de ruşine, că nu era normal să stăm la ora aia.

Pele (n.r. Buga) a fugit, a plecat. Ne era o ruşine... A doua zi eram speriaţi, "mama, dacă nu îi batem pe ăştia". Din fericire am câştigat cu 3-1 şi am fost fericiţi... A uitat de momentul ăsta", a povestit Vasile Maftei la Look Sport LIVE, pe Look Sport+.



Răzvan Lucescu este liber de contract din februarie, atunci când a rupt înţelegerea cu Al Hilal.

  • 3 trofee a câştigat Răzvan Lucescu la PAOK Salonic: titlul şi două Cupe ale Greciei

Rapid, FC Braşov, naţionala României, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) şi Al Hilal (Arabia Saudită) sunt echipele la care a antrenat Lucescu Jr. până acum.

Afla mai multe despre: rapidrazvan lucescuvasile mafteirapid 

viewscnt
Articole similare