Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A învăţat de la tatăl său!” Curg laudele pentru Ianis Hagi în presa internaţională: ”Urmaşul lui Maradona din Carpaţi. L-a ridiculizat pe Rudiger”

”A învăţat de la tatăl său!” Curg laudele pentru Ianis Hagi în presa internaţională: ”Urmaşul lui Maradona din Carpaţi. L-a ridiculizat pe Rudiger”
Comentarii

Curg laudele pentru Ianis Hagi în presa internaţională, după golul superb marcat contra Germaniei

Ianis Hagi a marcat pentru România la Hamburg şi a deschis scorul pentru echipa naţională contra Germaniei. Dacă prima sa reuşită în tricoul primei reprezentative a venit cu piciorul drept, Ianis Hagi a marcat acum cu stângul.

”A învăţat de la tatăl său” scrie ESPN Argentina, după reuşita lui Ianis Hagi în poarta lui Marc Andre ter Stegen. ”Ianis, fiul marelui Gheorghe Hagi, a marcat un adevărat golazo pentru România în partida cu Germania” completează sursa citată.

Şi brazilienii au fost impresionaţi de Ianis. Cei de la FutebolNews au scris: ”Cu o astfel de execuţie, Ianis Hagi a deschis scorul la Hamburg, în faţa Germaniei”.

Cei de la Planet Futbol au de asemenea cuvinte de laudă pentru Hagi Jr: ”Fiul marelui fotbalist român, Gheorghe Hagi, a marcat contra Germaniei şi şi-a adus echipa în avantaj. A fost un gol venit după un splendid efort individual”

Şi jurnalistul Alvaro Cruz Santibanez a fost plăcut surprins de Ianis Hagi: ”E urmaşul lui Maradona din Carpaţi. Golul de astăzi, mi-a adus aminte de tatăl său” a scris acesta pe Twitter. Cei de la 90min adaugă: ” Un gol individual incredibil pentru Ianis Hagi, care o aduce pe România în avantaj în faţa Germaniei”

 

Şi Virgin Media Sport a avut cuvinte de laudă pentru fotbalistul lui Rangers: ”Un gol briliant marcat de Ianis Hagi”

Cei de la ESPN Uruguay au savurat de asemenea reuşita internaţionalului român: ”România vrea să o bată pe Germania în calificările din Europa. Un gol superb a lui Ianis Hagi, în minutul 9.” 

Potrivit celor de la Optus Sport, Ianis Hagi s-a jucat la faza golului cu experimentatul Antonio Rudiger, fotbalist curtat de Real Madrid, Bayern Munchen şi PSG: ”S-a dus direct spre poartă, l-a ridiculizat pe Rudiger şi a tras ca la futsal. Ianis Hagi a făcut pasul în faţă! Un nume special pentru fotbalul românesc şi un gol special.”

Urmăreşte în format live text desfăşurarea meciului Germania - România, aici.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare