Experiențe împreună.
You are here:

A învins coronavirus! ”Există tratament, nu vă temeţi!”. S-a refăcut după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19

A învins coronavirus! ”Există tratament, nu vă temeţi!”. S-a refăcut după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19galerie foto

Diverse

Comentarii

Kiril Domuschiev, patronul lui Ludogoreţ, a fost infectat cu coronavirus, dar a anunţat că s-a refăcut. El a ţinut să le mulţumească medicilor din Bulgaria pentru felul în care l-au tratat.

Kiril Domuschiev a ieşit pozitiv la testul pe care l-a făcut pentru COVID-19. Omul de afaceri a trecut imediat sub observaţia medicilor, iar Moţi, Grigore, Keşeru&Co au fost testaţi şi ei. Din fericire, au ieşit negativ.

Omul de afaceri bulgar a transmis un mesaj de încurajare pe reţelele de socializare. Zilele trecute, el a dezvăluit şi cu ce medicament şi-a tratat afecţiunea.

Kiril Domuschiev: ”Am învins coronavirus! Fiţi atenţi, dar nu vă temeţi!”

Patronul lui Ludogoreţ a dezvăluit că medicii i-au administrat hidroxiclorochin sulfat, la care coronavirusul ar reacţiona. Domuschiev a mai spus că s-a inspirat din cercetările făcute de francezi, care au descoperit că bolnavii de coronavirus pot fi trataţi cu hidroxiclorochin sulfat.

Miliardarul a postat un mesaj pe reţelele de socializare. Miliardarul care o patronează pe Ludogorets Razgrad a anunţat vestea cea bună:

”Dragii mei, sunt sănăos acum! Am învins COVID-19 şi am deja imunitate. Mai rămâne să mă recuperez după pneumomonie. Vreau să mulţumesc echipei medicale care a avut grijă atât de mine,  cât şi de soţia mea. Sunt nişte profesionişti desăvârşiţi!

Cu asemenea medici alături, putem combate coronavirusul! Mulţumesc, de asemenea, celor de la SofiaMed şi regret că am cauzat neintenţionat neplăceri. Fiţi atenţi, dar nu vă temeţi! Există tratament. Fiţi inteligenţi şi aveţi grijă de voi şi de cei pe care îi iubiţi” a scris Kiril Domuschiev.

Ce este hidroxiclorochinul sulfat, medicamentul la care ar răspunde coronavirusul

Hidroxiclorochinul sulfat este o variantă simplificată de Clorochină - un medicament contra malariei care a fost introdus în 1947 pentru tratarea bolnavilor. Hidroxiclorochina este un derivat de 4-aminochinolină şi este un medicament antimalaric.

Hidroxiclorochinul sulfat a început să fie însă produs tot mai puţin la nivel mondial, odată ce cazurile de malarie s-au împuţinat. Este motivul pentru care nu există în stocul celor mai multe ţări din Europa.  

Patronul lui Olympiacos susţine că s-a vindecat şi el

Şi Marinakis, patronul cuburilor Olympiacos Pireu şi Nottingham Forest, spune că a scăpat de periculosul virus.

"După două săptămâni, urmând instrucţiunile medicilor, am efectuat al doilea test, conform procedurii, care s-a dovedit a fi negativ. Am stat acasă, am citit, am comunicat cu pritenii şi cu cunoscuţii, m-am uitat la televizor multe ore, am ascultat muzică, am petrecut multe ore navigând pe Internet pentru a vedea ce se întâmplă în restul lumii şi am realizat încă o dată cât de vulnerabilă este planeta noastră. Simt nevoia să le mulţumesc medicilor pentru grija şi sfaturile lor, eroii în tricouri verzi şi albe, care lucrează în fiecare noapte pentru semenii lor. Mă simt obligat, în această etapă critică, să transmit un mesaj care reiese din experienţa mea de scurtă durată. Meriră să stăm acasă pentru a ne proteja ne noi înşine şi pe oamenii noştri", a declarat, el, pentru site-ul clubului Olympiacos.

Marinakis a anunţat, la 10 martie, pe reţelele de socializare, că a contractat coronavirusul şi că s-a plasat în autoizolare.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe