Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A învins coronavirusul, iar acum are un curaj nebun: „Vreau să îl bat măr pe Brock Lesnar” | VIDEO

A învins coronavirusul, iar acum are un curaj nebun: „Vreau să îl bat măr pe Brock Lesnar” | VIDEO

WWE

Comentarii

Finn Balor (n.r. Fergal Devitt) a trecut prin clipe dificile în ultima perioadă. Tatăl superstarului WWE s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, printre care şi infecţia cu COVID-19, probleme pe care le-a depăşit însă cu brio. Wrestlerul irlandez a făcut anunţul pe contul oficial de Instagram.

Primul campion Universal din istorie a postat un videoclip pe Instagram în care anunţă istoricul medical şi starea de sănătate a tatălui său: „În mai puţin de un an, tata a suferit o operaţie pe cord, i-a fost înlocuit şoldul şi a învins COVID-19. Urmează Brock Lesnar”, a fost mesajul lui Finn Balor.

În clipul postat de irlandez, tatăl acestuia avut un mesaj care a devenit viral. În glumă, „Balor Senior” i-a transmis un mesaj ameninţător celui mai periculos atlet din WWE, Brock Lesnar, multiplu campion mondial, atât în wrestling, cât şi în UFC: „Vreau să mă lupt cu Brock Lesnar. Îl voi bate măr!”, a declarat Fintan Devitt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In less than a year he had a triple heart by pass, a replaced hip and beat Covid-19. Brock Lesner is next #happyfathersday

A post shared by Finn Bálor Forever (@finnbalor) on

Mai multe personalităţi s-au grăbit să îl felicite pe tatăl lui Finn Balor, printre care wrestlerii Bobby Lashley, Braun Strowman, Jinder Mahal sau legendarul fotbalist irlandez, Robbie Keane.

Până ca Fintan Devitt să ajungă să lupte împotriva „Bestiei”, fiul său a avut deja o confruntare cu temutul wrestler. Finn Balor a luptat împotriva lui Brock Lesnar, la Royal Rumble 2019, meci pe care l-a pierdut însă.

Afla mai multe despre: finn balorcoronavirusbrock lesnarwwe 

viewscnt
Articole similare