Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A învins coronavirusul şi acum s-a apucat de donaţii. Finanţatorul de la Ludogoreţ i-a surprins pe medicii de la spitalul din Razgrad. Ce sumă impresionantă a donat

A învins coronavirusul şi acum s-a apucat de donaţii. Finanţatorul de la Ludogoreţ i-a surprins pe medicii de la spitalul din Razgrad. Ce sumă impresionantă a donat

Fotbal

Comentarii

Pe 17 martie apărea că ştirea conform căreia, finanţatorul echipei Ludogoreţ a fost testat pozitiv cu coronavirus. Ulterior s-a vindecat, iar acum a decis să ajute Spitalul Ivan Rilski din Ludogoreţ.

Finanţatorul lui Ludogoreţ, Kiril Domuschiev e acum sănătos şi a ales să doneze suma de 250.000 de leva, o sumă care apropie de 150.000 de euro. De asemenea, conducătorul echipei la care joacă Moţi, Keşeru şi Grigore a cumpărat o mie de teste şi termomentre, 2000 de măşti, 500 de echipamente de siguranţă, 200 de ochelari şi 100 de costume de sigurnaţă.

Toţi banii şi materialele vor fi folosiţi pentru dotarea unui laborator pentru diagnosticarea persoanelor infectate cu coronavirus. 

Fraţii Kiril şi Georgi Domushiev sunt printre cei mai mari investitiori din Razgrad. Deţin o fabrică de produse farmaceutice şi clubul Ludogoreţ. Gestul făcut pentru spitalul din Razgrad, notează site-ul oficial al clubului "face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de a oferi locuri de muncă şi de a îmbunătăţi starea economică a regiunii".

Kiril Domuschiev: ”Am învins coronavirus! Fiţi atenţi, dar nu vă temeţi!”

Dragii mei, sunt sănăor acum! Am învins COVID-19 şi am deja imunitate. Mai rămâne să mă recuperez după pneumomonie. Vreau să mulţumesc echipei medicale care a avu grijă atât de mine,  cât şi de soţia mea. Sunt nişte profesionişti desăvârşiţi!

Cu asemenea medici alături, putem combate coronavirusul! Mulţumesc, de asemenea, celor de la SofiaMed şi regret că am cauzat neintenţionat neplăceri. Fiţi atenţi, dar nu vă temeţi! Există tratament. Fiţi inteligenţi şi aveţi grijă de voi şi de cei pe care îi iubiţi” a scris Kiril Domuschiev după ce s-a vindecat.

Patronul lui Ludogoreţ a dezvăluit că medicii i-au administrat hidroxiclorochin sulfat, la care coronavirusul ar reacţiona. Domuschiev a mai spus că s-a inspirat din cercetările făcute de francezi, care au descoperit că bolnavii de coronavirus pot fi trataţi cu hidroxiclorochin sulfat.

Vineri, bilanţul îmbolnăvirilor în Bulgaria era de 276. Trei persoane au decedat în ţara de la sud de Dunăre. 

 

 

Afla mai multe despre: coronavirusludogoret 

viewscnt
Articole similare