Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat doar 17 minute într-un singur meci la FC Barcelona în acest sezon, are clauză de 300 de milioane de euro, contract până în 2025 şi a refuzat să plece de pe Camp Nou!

A jucat doar 17 minute într-un singur meci la FC Barcelona în acest sezon, are clauză de 300 de milioane de euro, contract până în 2025 şi a refuzat să plece de pe Camp Nou!

FC Barcelona

Comentarii

Matheus Fernandes (22 de ani), fotbalistul Barcelonei care a jucat cel mai puţin în acest sezon, a decis să rămână pe Camp Nou deşi Ronald Koeman nu se bazează pe el. Mijlocaşul brazilian acceptase ideea de a părăsi clubul sub formă de împrumut, însă pe finalul acestei perioade de mercato a decis că e mai bine să mai rămână la formaţia blaugrana.

Barcelona a plătit şapte milioane de euro pentru transferul lui Matheus Fernandes de la Palemiras, în vara lui 2020. Fotbalistul a fost acontat de catalani încă din ianuarie 2020, dar a fost trimis sub formă de împrumut la Real Valladolid. A ajuns în cele din urmă pe Camp Nou în vară, însă nu l-a impresionat pe Koeman, care l-a folosit foarte puţin.

Jucătorul brazilian are o clauză de 300 de milioane de euro în contractul său cu FC Barcelona, valabil până în 2025. Fernandes acceptase ideea că trebuie să meargă la un alt club pentru a prind mai multă experienţă şi apoi să se întoarcă pe Camp Nou, însă pe finalul perioadei de transferuri a decis că e mai bine să rămână la FC Barcelona, deşi nu joacă.

Ronald Koeman l-a folosit într-un singur meci pe Matheus Fernandes în acest sezon, 17 minute într-un meci din grupule Ligii Campionilor cu Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, încheiat cu scorul de 4-0 pentru catalani.

Afla mai multe despre: matheus fernandesfc barcelonaplecareclauza 

viewscnt
Articole similare