Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat două sezoane la Dinamo, iar acum este şocat de situaţia din "Ştefan cel Mare". "A vândut Negoiţă clubul? Nu? Madre mio"

A jucat două sezoane la Dinamo, iar acum este şocat de situaţia din "Ştefan cel Mare". "A vândut Negoiţă clubul? Nu? Madre mio"
Comentarii

Fostul portar al celor de la Dinamo în sezonul 2016-2018, Jaime Penedo este uluit de situaţia în care a se află fosta sa echipă. Fostul internaţional panamez a rămas extrem de aproape de fanii dinamovişti prin intermediul reţelelor de socializare.

Sezonul trecut, la 37 de ani, Jaime Penedo a decis că este destul şi că trebuie să-şi pună mănuşile "în cui". Chiar şi aşa, panamezul nu este străin de ce se întâmplă la Dinamo şi urmăreşte ştirile din ţară, aşteptând şi el revenirea în prim-plan a echipei din "Ştefan cel Mare". Întreaga suflare dinamovistă aşteaptă ca Ionuţ Negoiţă să vândă clubul, iar lucrurile să se schimbe la Dinamo.

Am şi eu o întrebare, ştiu că e octombrie: A vândut domnul Negoiţă clubul? Nu? Madre mio, ce a ajuns Dinamo, mă doare sufletul s-o văd pe 10. Am urmărit meciurile, bine că şi-a mai revenit în ultima lună. Sper să fie Nistor în formă, fiindcă dacă e el, echipa are şanse să bată. Are feeling la gol. Bine, în derby-uri, trebuie să joci cu inima, nu contează forma sau locul", a declarat Penedo, conform Doardinamo.ro.

Jaime Penedo a fost un portar bun, cu evoluţii constant bune, fiind unul din jucătorii cărora nimeni nu-i putea reproşa lipsă de profesionalism. A apărat culorile alb-roşii ale "câinilor" în 73 de rânduri: 66 de meciuri în campionat, 4 în Cupa Ligii, 1 în Cupa României şi 2 în preliminariile Europa League.

"Le transmit ce îmi spuneau şi mie fanii. Nu ştiu ce faceţi, cum faceţi, dar să bateţi FCSB. Şi când eram eu la Dinamo,e echipa era cu cuţitul la os în preajma derby-urilor, aşa a fost în ultimii ani. Obligatoriu e să învingi, nu să faci spectacol!", a spus Penedo pentru aceeaşi sursă.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare