Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A jucat împotriva lui Raul sau a lui Beckham, însă un alt jucător l-a impresionat cu adevărat: "Era incredibil în teren"

A jucat împotriva lui Raul sau a lui Beckham, însă un alt jucător l-a impresionat cu adevărat: "Era incredibil în teren"

Fotbal intern

Comentarii

De-a lungul timpului, Steaua a întâlnit adversari cu nume în Liga Campionilor. Roş-albaştrii au dat peste Real Madrid, Olympique Lyon, Liverpool sau Arsenal, însă, pentru Sorin Paraschiv, un singur jucător s-a remarcat în mod special.

"Poate o să vă surprindă răspunsul meu. Deşi Real Madrid este cea mai mare echipă împotriva căreia am jucat, cel mai puternic jucător pe care l-am întâlnit a fost Steven Gerrard. Am jucat de două ori contra lui, o dată cu Steaua, o dată cu Urziceni. Era un jucător complet, putea oricând să fie un marcator, dar, la fel de bine, putea să joace şi fundaş central. Era un coordonator de joc excelent, iar mie mi s-a părut un jucător incredibil. I-am urmărit cu mare interes întreaga carieră" , a declarat Sorin Paraschiv la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin paraschivsteauareal madridliverpoolsteven gerrard 

viewscnt
Articole similare